Ποιά είναι η μυστική ατζέντα της κυβέρνησης για τους δημόσιους υπαλλήλους;


Ή πρόκειται περί γκαφατζήδων ολκής ή πρόκειται περί αδίστακτων επαγγελματιών που  ετοιμάζουν μεγάλα δεινά για τον τόπο. Και το ένα και το άλλο είναι άκρως επικίνδυνα.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γ. Πεταλωτή σε  ερώτηση για το τι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση σχετικά με τους δημοσίους  υπαλλήλους, κι αν έχει κάποιο σχέδιο για απολύσεις. «Όποια απόφαση έχουμε την ανακοινώνουμε, τους στόχους μας τους τηρούμε απαρέγκλιτα» είπε ο κ. Πεταλωτής.

Ωστόσο σε προηγούμενη ερώτηση αν η κυβέρνηση εκλαμβάνει την ψήφο των πολιτών ως  λευκή επιταγή για να προχωρήσει σε απολύσεις στο δημόσιο ο κ. Πεταλωτής απάντησε  «δεν μιλάμε για απολύσεις και δεν υπάρχει καμία λευκή επιταγή. Είναι μακριά από  εμάς η αντίληψη αυτή για την ψήφο του πολίτη».

Καταλαβαίνοντας ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Πεταλωτής προσπάθησε το απόγευμα να το μαζέψει καθώς τα δημοσιογραφικά γραφεία  είχαν πάρει φωτιά. Το ζήτημα είναι ότι στην κυβέρνηση έχουν κάποια κρυφή  ατζέντα, κάποιο μυστικό σχέδιο που θέλουν να φέρουν σε πέρας σύντομα και αφορά  απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Υπενθυμίζεται ότι κατά καιρούς έχουν δεσμευτεί ότι  δεν θα υπάρξουν απομακρύνσεις υπαλλήλων από τον δημόσιο τομέα.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.