Οργή Δημαρά για την χυδαιότητα της Ιπποκράτους.


Ο Γιάννης Δημαράς αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Κάποιοι το ερμήνευσαν ως κίνηση διπλωματίας για να μην αναγκαστεί να έρθει σε ρήξη με τον Γιάννη Σγουρό, αφού δεν υπήρχε περίπτωση ο Δημαράς να υποστηρίξει αυτοδιοικητική επιλογή της κυβέρνησης του μνημονίου.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.Ο Γιάννης Δημαράς είναι βαθύτατα οργισμένος αλλά και πικραμένος, από την βιομηχανία λάσπης που εξαπέλυσε εις βάρος του η Ιπποκράτους τις τελευταίες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία. Μπορεί η άθλια λάσπη να κινήθηκε μέσω των ανεπισήμων διαύλων της πράσινης προπαγάνδας, αλλά η διαδικασία ήταν εμφανέστατη και είχε το “άρωμα” Καρχιμάκη.

Άλλωστε, ο οχετός λάσπης της δήθεν “μεθυσμένης” συνέντευξης, γνωστοποιήθηκε από τους ανώνυμους κουκουλοφόρους του διαδικτύου κατά τα πρότυπα των κουρτινών του Μαρκόπουλου, των “δηλώσεων” Καραμανλή και άλλων πράσινων αθλιοτήτων.

Ο Δημαράς παρότι μέλος του ΠΑΣΟΚ και εμπειρος δημοσιογράφος, ηταν πάντα σοβαρός και μετρημένος. Ουδέποτε, ούτε μία φορά στην ιστορία του δεν έπαιξε στα παιχνιδάκια λάσπης,γνωρίζει όμως καλά πως λειτουργεί το παρακράτος των στοχευμένων χτυπημάτων εξόντωσης. Όπως ακριβώς η αθλιότητα εις βάρος του, πρωτοφανής ασέβεια ακόμα και για τοπροσωπικό του δράμα που βίωσε πρόσφατα.

Η οργή του Δημαρά θα ξεσπάσει σωρευμένη την 1η Ιανουαρίου όπου αναμένεται να καταγγείλει αυτούς τους μηχανισμούς, όχι μόνο για την αθλιότητα εις βάρος του, αλλά και για άλλες περιπτώσεις, που φτάνουν μέχρι την προπαγάνδα υπέρ του μνημονίου! Πολλοί πρώην σύντροφοι του εως τότε, θα έχουν χάσει τον ύπνο τους…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.