Και τώρα τί;


Τέλος οι εκλογές, τέλος τα λόγια. Η τρόικα είναι εδώ και το αποτέλεσμα της κάλπης ερμηνεύεται ως ανοχή στην κυβερνητική πολιτική αρα και νέα μέτρα… Αν και δεν είναι έτσι ακριβώς. Με μια πρώτη ματιά την μπλογκόσφαιρα βλέπω αγανάκτηση και πολλοί τα βάζουν με του ψηφοφόρους… Μέγα λάθος. Οι πολίτες αποφάσισαν με κάποιο  κριτήριο και αυτό δεν ήταν άλλο από το ότι δεν υπήρχε καμιά αξιόπιστη εναλλακτική ειδικά στον δεύτερο γύρο κι εδώ βρίσκεται και εν τέλει η μικρότερη του αναμενομένου αποδοχή της ΝΔ απ’ότι λογικά θα μπορούσε να ελπίζει.

Όπως και να έχει η κατάσταση και νομίζω όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε η κυβερνητική πολιτική. Οπότε περιμένετε να ματώσετε αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Την εκτίμιση του ιστολογίου μας για το αποτέλεσμα της κάλπης θα το αναρτήσουμε αργότερα, λόγω προβλημάτων.

Έχουμε κάποια τεχνικά προβλήματα στο ιστολόγιο και γι’αυτό η κίνηση μας θα είναι εξαιρετικά μειωμένη ελπίζουμε για πολύ πολύ λίγο. Αυτό μας δείχνει και την ανάγκη που υπάρχει για περισσότερους χειριστές και συνεργάτες για το ιστολόγιό μας (σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση). Είναι καιρός αυτή η προσπάθεια να διευρυνθεί.

Υπομονή Έλληνες

έσεται ήμαρ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.