ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…


Του Θύμιου Παπανικολάου

Το μουσουλμανικό στοιχείο θα αποτελέσει τον καταλύτη των νεοταξικών σχεδιασμών εναντίον της χώρας μας.

Σταθερά και μεθοδικά τα διεθνή  κέντρα και οι μυστικές υπηρεσίες, από κοινού με τα εγχώρια κρατικά και παρακρατικά τους δίκτυα, ΠΡΟΩΘΟΥΝ προβοκατόρικες προκλήσεις και  συγκρούσεις, ακόμα και αιματηρά γεγονότα με τις οργανωμένες  μουσουλμανικές ορδές τους.

Ο φανατισμός των Μουσουλμάνων πυροδοτείται καθημερινά από τους μηχανισμούς του διεθνούς παρακράτους και τις μουσουλμανικές εστίες τους στην Ελλάδα, αλλά και από τα πολυεδρικά, εγχώρια, «αριστερά» δίκτυα του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».

Το πλήθος των εξαθλιωμένων Μουσουλμάνων γίνεται εύκολη λεία στα χέρια των παρακρατικών μηχανισμών.  Τα αποθέματα της μουσουλμανικής αγριότητας, τα οποία συστηματικά και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πυροδοτούνται και διογκώνονται, τα ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας και της νεοταξικής βαρβαρότητας σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «ΚΙΝΗΜΑ».

Τα καινούργια «Δεκεμβριανά» θα «πατήσουν» πάνω στο μουσουλμανικό φανατισμό και την αγριότητα των φασιστικών ομάδων κρούσης τους.

Επιχειρείται η ΟΡΓΗ της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού να διοχετευθεί σε συγκρούσεις με τους Μουσουλμάνους.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και ΟΞΥΝΟΥΝ συνειδητά τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του μουσουλμανικού φανατισμού και της αγριότητας για να προκαλέσουν ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ με τον ελληνικό πληθυσμό, έτσι ώστε να περάσουν όλα τα νεοταξικά μακάβρια σχέδια κατά της Ελλάδας και του λαού της.

ΗΔΗ, αυτά τα μακάβρια σχέδια των προβοκατόρικων μηχανισμών έχουν καταγραφεί και στον Τύπο με διακριτικό τρόπο.

Οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος προλειαίνουν το έδαφος, με ύπουλο και δόλιο «αντιρατσιστικό» τρόπο…

Η κατάληψη των Προπυλαίων από τους Μουσουλμάνους είναι μια κλιμάκωση των σχεδιασμών και μια παραπέρα οργάνωση της οργανωμένης μουσουλμανικής αυθάδειας…

Και όλα αυτά μέσα στο «κλίμα» της επετείου του Πολυτεχνείου: Κλίμα που μπορεί να πυροδοτήσει λαϊκές κινητοποιήσεις και εκρήξεις λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…

 1. Ὁ/ἡ Ηλίας γράφει:

  Ο κουμμουνισμός στο μοντέλο που ξέραμε απέτυχε, ο Χριστός τότε, δίδαξε τον κουμμουνισμό αλλά όχι με την μορφή που εφαρμόστηκε στη Ρωσία και σε άλλα κουμμουνιστικά κράτη. Έτσι που εφαρμόστηκε αυτό το σύστημα διακυβέρνησης ήταν σίγουρο ότι θα αποτύχει και απέτυχε.
  Τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς νεοέλληνες νοσταλγούς του κουμμουνισμού, γιατί υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες με σθένος μέχρι βλακείας, χωρίς να σκέφτονται πως θα ζήσουν τα παιδιά τους, σε τι κόσμο; στρωμένο με χαλάκια προσευχής μουσουλμανικά;;;
  Για να υποστηρίξεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να ζήσεις σε μια τέτοια χώρα, να προσπαθήσεις να κάνεις την προσευχή σου σε δημόσιο χώρο, πλατεία πάρκο κλπ. και αν επιζήσεις από όλο αυτό τότε να υποστηρίζεις αυτούς τους φανατισμένους, δυστυχισμένους ανθρώπους, και σε πολλές περιπτώσεις (σκυλάραπες) κάποτε στη Τζέντα κατά τις 6 το απόγευμα άρχισε να γκαρίζει ο ιμάμης τους, εμείς που δεν καταλάβαμε τι συμβαίνει καθόμαστε σε ένα παγκάκι, ξαφνικά εμφανίζετε ένας από δαύτους τους μουλάδες – παπάδες τους, με μια βέργα και αρχίζει να μας κυνηγά για να σηκωθούμε όρθιοι να ακούσουμε την προσευχή τους, προσευχή με το ζόρι δηλ. φανταστείτε να καρφώνει ο ένας τον άλλον ότι δεν προσεύχεται, τι έχει να γίνει, αφού δεν υπολογίζουν τη ζωή των γυναικών, και τις έχουν σαν τα ζώα τί περιμένουμε, ανθρωπιά από αυτούς;; τους υπολογίζουμε για ανθρώπους;; η θρησκεία τους δεν υπολογίζει το άλλο μισό των ανθρώπινων όντων, τί περιμένουμε από τέτοιους ανθρώπους;;;; αυτός ο καραφλός ο Αιγύπτιος που παρουσιάζεται σαν αρχηγός της ράτσας του, υπολογίζει τις γυναίκες τις μουσουλμάνες, στην πατρίδα του υπολογίζονται σαν ανθρώπινα όντα; ή σαν αντικείμενα σεξολογικά;;; ούτε τις αγριόγατες δεν τις έχουν έτσι με καλυμμένο το πρόσωπο, σκεφτείτε την αξία που δίνουν στις γυναίκες… Κάποτε στο ιρακ στην μπάστρα, μπροστά πήγαινε ο αφέντης ο άνδρας και πίσω ακολουθούσαν οι τέσσερεις γυναίκες του με τα παιδιά της η κάθε μια, σαν τα σκυλάκια, τα εκπαιδευμένα… αυτά τους διδάσκει η θρησκεία τους, να έχουν τα μισά ανθρώπινα όντα σαν ζώα;;;

  Γι’ αυτό πρέπει να πάει να ζήσει εκεί αυτή που τους υποστηρίζει… αυτοί είναι σαν τα ζώα, εάν η γυναίκα δεν θέλει ή δεν περνάει καλά στον έγγαμο βίο και θέλει να χωρίσει τότε λιθοβολείτε για εκδίκηση και μόνο, σαν άπιστη, σε αυτές τις χώρες γίνεται η καταπίεση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και όχι στην Ελλάδα μας.
  Αφού λοιπόν τους αρέσει να ζουν σαν τα ζώα, να φύγουν να πάνε στις πατρίδες τους να έχουν όσες γυναίκες θέλουν, να προσεύχονται όποτε και όσο θέλουν, ακόμα και μέσα στα πηγάδια τους!!!! Θα πρέπει να είναι πολύ κακοί άνθρωποι γι’ αυτό τους έστειλε ο όποιος θεός να ζήσουν σε τέτοιες χώρες!!!!!!!!

  Εγώ και δεν ξέρω πόσοι άλλοι Έλληνες δεν τους θέλουμε στην παλιά όμορφη ελεύθερη Ελλάδα μας, την δική μας Ελλάδα, φύγετε λοιπόν και πάτε από εκεί που ήρθατε…

  Έλλην
  +++++++

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.