“Κλαδεύει” την Ελιά της Ντόρας πριν καλά καλά την …”φυτέψει”


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Την πρώτη σημαντική απώλεια στις Σέρρες, μετράει η Ντόρα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά την επίσημη ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της, που  φέρει την ονομασία «Δημοκρατική Συμμαχία», έχει ως έμβλημα την ελιά και η ίδια αποκάλεσε «κίνημα», την Κυριακή (21/11) στην Αθήνα.

Ο γεωπόνος Σάκης Μπαντής, που τον περασμένο Ιούνιο είχε παραιτηθεί από τη Ν.Δ προκειμένου να ακολουθήσει το πολιτικό εγχείρημα της πρώην υπουργού Εξωτερικών, φέρεται να παίρνει σοβαρές αποστάσεις και να επανεξετάζει τη στάση του, λόγω της άρνησης της Ντόρας Μπακογιάννη να συμπεριληφθούν στην ιδρυτική διακήρυξη  του νέου κόμματος, αναφορές σε θέματα που αφορούν τους αγρότες και την ύπαιθρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του infoserres.gr, ο Σάκης Μπαντής πήρε την απόφαση να μην παραβρεθεί στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στην Αθήνα, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του, όλο το προηγούμενο διάστημα, να συμπεριληφθούν στην ιδρυτική διακήρυξη και στην εναρκτήρια ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, «φιλοαγροτικές» αναφορές και γενικότερα θέματα που αφορούν τους αγρότες και την ύπαιθρο.

«Η προσπάθεια του, προσέκρουσε στην ανένδοτη στάση και άρνηση των Αθηνών, που νομίζουν πως Ελλάδα είναι μόνο το Κολωνάκι» δήλωσε στο infoserres.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του Σερραίου γεωπόνου, συμπληρώνοντας : «Δυστυχώς για τον κ.Μπαντή και τους Σερραίους αγρότες, αυτό επιβεβαιώθηκε και από την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία στην 14σέλιδη ομιλία της αφιέρωσε για την ελληνική γεωργία και τους έλληνες αγρότες μόνο 58 λέξεις σε πέντε σειρές»

Η αποστασιοποίηση Μπαντή, αποτελεί πλήγμα για την παρουσία του νέου κόμματος στις Σέρρες, που περιορίζεται στους πρώην νομαρχιακούς συμβούλους Παύλο Βασιλειάδη και Γιώργο Αβραμίδη και στον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Αχλαδοχωρίου Αναστάσιο Ορφανόπουλο.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.