Στην εποχή της πτώχευσης, η ΕΡΤ δίνει 275.000 ευρώ για 13 επεισόδια στον Καφετζόπουλο!


Το MEGA για πολύ συγκεκριμένους λόγους αποφάσισε να μη συνεχίσει την εκπομπή “Εύρηκα” με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Μάλιστα η κ. Γκολεμά στην “REAL NEWS” υποστηρίζει οτι ο κ. Καφετζόπουλος είχε την υποστήριξη του προγραμματισμού στο μεγάλο κανάλι.
Γεγονός που σημαίνει οτι η Διοίκηση εκτίμησε οτι το κόστος ήταν δυσανάλογο με αυτό που θα μπορούσε μια τέτοια εκπομπή να δόση.

Έτσι ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μεταναστεύσει. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να του ανοίξει εύκολα την πόρτα; Μα φυσικά η ΕΡΤ!

Η Κρατική τηλεόραση ενέκρινε την παραγωγή και θα πληρώσει για 13 επεισόδια στην εταιρεία Magic Bus 19.478 ευρώ ανά επεισόδιο. Το συνολικό κόστος της σειράς ανέρχεται σε 275.314 ευρώ με δικαίωμα προσαύξησης κατά 25%!!!

Η κίνηση αυτή εκ μέρος του διοικητικού συμβουλίου αφήνει έκθετο πολιτικά τον κ. Γερουλάνο ο ποίος ένα χρόνο τώρα επιχειρεί να απαξιώσει κάθε τι που έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηρίζοντας κάθε απόφαση σκανδαλώδη.

Γιατί ο “πρίγκιπας” παρά το γεγονός οτι άφησε τον στενό του συνεργάτη, που κατοικοεδρεύει στην Αγία Παρασκευή, να δημιουργήσει την εικόνα της σπάταλης τηλεόρασης έρχεται σήμερα να εγκρίνει την εκπομπή του κ. Παπαδόπουλου την οποία είχε και ο ίδιος καταγγείλει και να εγκρίνει νέες εκπομπές με πολλαπλάσιο κόστος απο ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα ο κ. Γερουλάνος επέτρεψε να υπογράφονται συμβάσεις πριν ακόμα αναλάβει ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης ώστε το νέο αφεντικό της ΕΡΤ να είναι απολύτως δεσμευμένο απο τις επιλογές του Υπουργού.

Οι αποφάσεις αυτές αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων τα κόμματα της Αντιπολίτευσης είναι ένα απο τα βασικά ζητήματα που διερευνά σε βάθος η Νέα Δημοκρατία και ετοιμάζει φάκελλο τον οποίο θα καταθέσει λίαν συντόμως στην Βουλή υποστηριζόμενο απο μια σειρά καυτών ερωτημάτων όπως διατείνονται υψηλόβαθμα στελέχη της Ρηγίλλης.

Είναι πλέον γεγονός οτι η μέχρι τώρα στο απυρόβλητο ΕΡΤ μπαίνει για τα καλά στο μάτι του κυκλώνα με θεσμικές παρεμβάσεις που ετοιμάζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

http://e-parembasis.blogspot.com/2010/11/275000-13.html

ΔΕξί Εξτρέμ: Δεν είναι μόνο ο Γερουλάνος έκθετος αλλά και το κρατικοδίαιτο λαμόγιο ο Καφετζόπουλοςο οποίος όπου εμφανιστεί ξιφουλκεί εναντίον των πολιτικών και τα χρημάτων που έφαγαν, ενώ δεν ξεχνάει να μας θυμίσει πόσο σκοπιανολάγνος είναι… κλασικός καραγκιόζης που ο μπουχέσας του μαζί με άλλα τσογλάνια καίνε την Αθήνα ή την Πάτρα (ανάλογα με το που είναι) και τρέχει να τον βγάλει από το τμήμα.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.