Στην Ιρλανδία ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν ψηλά!


Στην Ιρλανδία αρκούσαν οι ξιπασμένοι τραπεζίτες για να φέρουν τη χώρα τους στο χείλος του γκρεμού.

Αντίστοιχα στην Ελλάδα συνεργάστηκαν οι ξιπασμένοι τραπεζίτες των θαλασσοδανείων , με τα πουλητάρια της πολιτικής και τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες.

Τα πουλητάρια, οι πολιτικοί, άφησαν ατιμώρητα τα καθάρματα της διαχρονικής διαπλοκής με αποτέλεσμα για παράδειγμα οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου της Siemens να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι.

Ακόμη και ο Παντελεήμων Καρακώστας που παραδέχθηκε ότι ήταν παποράκι χρυσοποίκιλτο, απολαμβάνει την ελευθερία του στην άθλια χώρα των Παπανδρέου-Καραμανλή-Βαλυράκη.

Τουλάχιστο οι Ιρλανδοί πολίτες δεν κρύβουν την οργή τους. Φτύνουν κατάμουτρα τους πολιτικούς  και τους  απειλούν ανοιχτά με κρεμάλες.

Αντίθετα ο δικός μας μαλακολαός-όλοι εμείς-καθόμαστε κότες λυράτες  και επιτρέπουμε στους ερασιτέχνες πολιτικούς δολοφόνους να ξετυλίγουν ένα μετά το άλλο τα φονικά τους όπλα, ώσπου να πετύχουν το κατάλληλο να μας ξεπαστρέψουν.

Είναι τόσο ανίκανοι που από τη μια μεριά υπογράφουν το Μνημόνιο (Προβόπουλος-Παπακωνσταντίνου) και από την άλλη αρνούνται να το εφαρμόσουν γιατί τρέμουν το κομματικό στρατό από τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους και τα πουλημένα συνδικάτα.

Δείτε για παράδειγμα τους παλιούς συνδικαλισταράδες του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Παπαδάκου στο «ΒΗΜΑ» αυτά τα λαμόγια έπαιρναν τις πιο χοντρές μίζες από τον Καραβέλα, τον «βομβιστή».

Κι όμως όλοι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι  και μας γράφουν  στα παλιότερα των υποδημάτων τους, εξαιτίας των πουλημένων πολιτικών που χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.

Είναι  εθνική ντροπή να τους ανεχόμαστε. Είναι εθνική ντροπή να αγοράζουμε τις εφημερίδες των νταβατζήδων και τα προιόντα που διαφημίζουν τα ξιπασμένα κανάλια τους.

Είναι εθνική ντροπή να μας ταπεινώνουν καθημερινά, σαν πειραματόζωα δίχως αντίσταση.

Σ αυτούς που μας έφεραν ως εδώ αξίζουν κρεμάλες στο Σύνταγμα. Όχι στο Γουδί. Στη πλατεία Συντάγματος πρέπει συμβολικά να στηθούν κρεμάλες για τα πουλητάρια τους πολιτικούς που μας έφεραν ως εδώ.

Νίκος Χριστοφοράκος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.