Μεταξεταστέος ο ΓΑΠ στην Πράσινη Ανάπτυξη


Ότι το ΠΑΣΟΚ από ιδρύσεώς του «δουλεύει» τους Έλληνες κανονικά, είναι πλέον σε όλους γνωστό. Το περίεργο όμως είναι πως υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να τελούν υπό την επήρεια της… κοροϊδίας.  Έτσι, και ο τελευταίος Παπανδρέου, ο Γιώργος, ακολουθώντας την «πετυχημένη» συνταγή των προκατόχων συγγενών του «πούλησε» την «πράσινη ανάπτυξη» και υφάρπαξε ψήφους.

Όμως, όπως για όλους τους Παπανδρέου ισχύει αυτό που λέει ο λαός για εκείνους που χαίρονται τον πρώτο χρόνο,έτσι και ο Γιώργος μένει «μετεξεταστέος» όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς η Ελλάδα, πήρε μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες στην Ευρώπη των «27».  Βαθμολογείται με «F», σύμφωνα με το νέο εργαλείο αξιολόγησης των πολιτικών κάθε κράτους μέλους της ΕΕ για το κλίμα και την ενέργεια, που παρουσίασε η περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων σε θέματα ενέργειας Ecofys…

Εμείς τι λέγαμε; Πράσινα άλογα…

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.