Επιμήκυνση με στρουθοκαμηλισμό


Της Αντριάνας

Φτάσαμε στον πάτο και δεν φτάνει μόνο αυτό, στρουθοκαμηλίζουμε κι όλας…Μιλάμε για την επιμήκυνση του χρέους, την οποία πρόκειται για βάθος δεκαετιών να την γευόμαστε για τα καλά.

Ευρωπαίοι και ΔΝΤ συμφώνησαν με την ελληνική (yes sir) κυβέρνηση αυτό το εκπληκτικό εναλλακτικό σενάριο, για το καλό μας, αλλά και για να διασφαλισούμε τα λεφτά των τοκογλύφων – πιστωτών.

Κάπως έτσι περνάμε στην αναδιάρθρωση με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και με επιπλέον επιβάρυνση στους τόκους!!! Πλήρης  δηλαδή η υποταγή μας στο Δ.Ν.Τ και μάλιστα με μεγάλη απλοχεριά από πολιτικούς κύκλους.

Κάτι τέτοιο σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία μας στο χρέος… Γνωρίζουν καλά όλοι τους ότι ένας υπερδανεισμένος, όπως είναι η Ελλάδα, δεν έχει πιθανότητα να βγει από την κρίση, όταν καλείται να πληρώσει ακριβά το κόστος του χρήματος.

Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.

Τι γίνεται τελικά μήπως δεν έχουμε κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά διαχειριστές των ξένων εντολών ή αποφασίζουμε υπέρ των δανειστών μας και όχι του λαού!!!

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.