Προμήθεια Yλικού Kαταστολής Πλήθους (Anti-Riot-Control), στρατολόγηση αλλοδαπών


Έχει γραφτεί κατά κόρον για την, σε εθελοντική βάση, χρησιμοποίηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, με στόχο τη δημιουργία μονάδων εκτέλεσης καθηκόντων καταστολής, στα ευρωπαϊκά πρότυπα στρατιωτικών μονάδων καταστολής πλήθους, όπως αυτές που εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη.
Πυκνώνουν οι πληροφορίες, κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους (ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα, χημικά)
Aνησυχία προκαλεί και το γεγονός ότι, όπως έχει ήδη δημοσιευθεί, ετοιμάζονται να προωθήσουν νομοθετικές διατάξεις για την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς, Αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζεται το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών, με την συνδρομή του στρατού καιευρωπαϊκών/αλλοδαπών δυνάμεων καταστολής.
Είναι κοινό μυστικό ότι οι αλλοδαποί προορίζονται για καταλυτικό ρόλο στα σχέδια καταστολής, όταν η δυσφορία για τα μέτρα θα έχει εξαπλωθεί σε όλες τις κατηγορίες Ελλήνων πολιτών που υπηρετούν στο δημόσιο τομέα.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, όταν με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους.
Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της Νέας Τάξης;
1)Για τί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γίνεται αντικατάσταση Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται για επέμβαση Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;
Θυμίζουμε ότι τα χώματα της πατρίδας μας πολλοί θέλησαν να τα πατήσουν αλλά κανενός κατακτητή το πόδι δεν έδεσε με το έδαφος της.
Εγκληματικότητα

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.