Μας έκανε και χάρη ο Γκρουέφσκι που δεν “σημειώθηκε διασυνοριακό επεισόδιο”…


Για να δείτε πόσο φασίστες είναι, διαβάστε το ακόλουθο τηλεγράφημα του ΑΠΕ. Και να μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε τον κύριο Σημίτη και τον σημερινό πρωθυπουργό, τους εδώ φασίστες δηλαδή, που στήριξαν τους εκεί ομοϊδεάτες τους, το 2001.

Σε ερώτηση αν συμμερίζεται την άποψη κάποιων ότι η κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, από την κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, αποτελεί χειρονομία καλής θέλησης από ελληνικής πλευράς, ο κ.Γκρούεφσκι απαντά αρνητικά. “Δεν μπορώ να καταλάβω, πραγματικά, γιατί η κατάργηση ενός Υπουργείου πρέπει να εκληφθεί ως χειρονομία καλής θέλησης. Εμείς αλλάξαμε το Σύνταγμα και τη σημαία μας, σεβόμαστε πλήρως την Ενδιάμεση Συμφωνία, ποτέ δεν σημειώθηκε διασυνοριακό επεισόδιο. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αποτελεί χειρονομία καλής θέλησης, το γεγονός ότι στην Ελλάδα καταργήθηκε ένα Υπουργείο. Οι ειδικοί λένε ότι το Υπουργείο αυτό, καταργήθηκε μετά από συζητήσεις για την ογκώδη και αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση. Ανάλογη περίπτωση σημειώθηκε και με την κατάργηση πολλών δήμων, στο πλαίσιο του νέου συστήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλα αυτά με στόχο την καλύτερη λειτουργία μπροστά στην μεγαλύτερη κρίση, με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι”, ανέφερε ο κ.Γκρούεφσκι

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.