Άνανδροι, Βουβοί και άβουλοι!!!


Από διάφορα ρεπορτάζ σε πολλά ΜΜΕ προκύπτει ότι υπάρχουν. ενδοκυβερνητικές τριβές σχετικά με την πορεία υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής. Αφήνουν σ’ εμάς τους πολλούς να καταλάβουμε ότι και στο κυβερνητικό κόμμα υπάρχουν στελέχη που “αντιδρούν”, αλλά τι να κάνουν συμβιβάζονται μιας και αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος.

Όλα αυτά σε απλή μετάφραση σημαίνουν ότι ο λαός δεν έχει άλλη επιλογή από το να σκύψει το κεφάλι και να παραδοθεί ραγιάς στη δούλεψη των αφεντικών του. Ήδη είναι έτοιμο και το νομοθετικό πλαίσιο που στην ουσία απαλλάσσει αυτούς που έχουν τον πλούτο στα χέρια τους από οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους-δούλους. Το δε κομμάτι ψωμί που. έχουν την. πρόθεση να τους δώσουν δεν θα είναι από τη μεγαλοψυχία τους, αλλά για να μπορούν να εργάζονται από νύχτα σε νύχτα και να  εξασφαλίζουν τη συνέχεια στα κέρδη τους.

Επειδή αυτοί που κυβερνούν, για ότι κάνουν επικαλούνται το. καλό της πατρίδας, φαίνεται ότι με τον όρο πατρίδα εννοούν την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το γονάτισμα των εργαζόμενων, την εκχώρηση των όποιων κυριαρχικών δικαιωμάτων διατηρούμε ακόμη!

Όσοι λοιπόν στα λόγια «διαφωνούν» με αυτή την προδοτική πολιτική, απέναντι σε πατρίδα και εργαζόμενους, ας μην νομίσουν ότι ελαφρύνουν την θέση τους και ότι ο λαός θα τους θεωρήσει λιγότερο προδότες. Όποιος πράγματι διαφωνεί βγαίνει ευθαρσώς και το λέγει. Καταψηφίζει όλα τα τερατουργήματα στη βουλή, ξεσκεπάζει την προδοτική ΓΣΕΕ, αποκαλύπτει το μακροχρόνιο σχέδιο για την υποταγή του Ελληνικού Λαού, την υποδούλωση και το ξεπούλημα  της πατρίδας, όπως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού εννοεί και στηρίζει ενεργά τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Όμως, άνανδροι, βουβοί και άβουλοι, χωρίς αιδώ,  στέκονται όλοι αυτοί που καμώνονται ότι διαφωνούν μπροστά στο εκ προμελέτης έγκλημα,  ελπίζοντας σε μια αυριανή επιεική μεταχείριση, ελπίζοντας ότι θα γλιτώσουν από την μήνη του λαού. Ματαιοπονούν! Δεν πρέπει να τους αφήσουμε ούτε λεπτό να σταθούν σε χλωρό κλαρί. Να τους κάνουμε να μην τους χωράει ο τόπος. Κράξιμο και γιουχάισμα όπου και να τους συναντάμε. Και μαζί μ’ αυτούς και όλα τα πρωτοπαλίκαρα, τους κατ’ ευφημισμόν.δημοσιογράφους, που οι μέρες ΥΕΝΕΔ ωχριούν μπροστά στις σημερινές μέρες «ενημέρωσης», αποβλάκωσης και τρομοκρατίας που βιώνουμε και εξ αιτίας τους. Όλοι οι παραπάνω  είναι συνεργοί στην εσχάτη προδοσία, με τον ΓΑΠ  και τους Ευρωποαμερικανόθρεφτους πρωτοκλασάτους του, οι οποίοι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους αδίστακτους της Γκεστάπο. Απλώς οι σημερινοί «δολοφονούν» με άλλους τρόπους.

Ο ΓΑΠ και τα ΓΑΠ(άκια) είναι καλό να έχουν κατά νου τι έπαθαν  όμοιοί  τους, όταν οι λαοί αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια!!!

Δια χειρός Αλιθέρση 12/12/10.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.