Άγριος ξυλοδαρμός του Χατζηδάκη


Διόρθωση: Εκ παραδρομής το όνομα Χατζηγάκης αναφέρθηκε αντί του σωστού. Φυσικά ο βουλευτής Κ. Χατζηδάκης δέχτηκε την επίθεση και όχι ο έτερος πρώην υπουργός κ. Σ. Χατζηγάκης.

____________________

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Χατζηδάκης νόμισε πως θα γλιτώσει το ξύλο, επειδή ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και αντιπολιτεύεται την κατοχική κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου, συγνώμη του Γιώργου Παπανδρέου ήθελα να γράψω.
Δεν γνωρίζουμε εάν το “χεράκι” στον ξυλοδαρμό του κυρίου Χατζηδάκη έβαλαν οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας (όπως εκείνος προ τριών ημερών στην Κερατέα) και των διαφόρων παρακρατικών που “χτυπάνε” με την μορφή του απλού πολίτη, προκειμένου να περάσουν μήνυμα προς τους πολίτες που διαμαρτύρονται: “θα σας φορτώσουμε και άλλους νεκρούς εάν χρειαστεί…”
Δεν γνωρίζουμε τέλος εάν ο κύριος Χατζηδάκης γεύτηκε την λαϊκή οργή που δεν θα κάνει καμία διάκριση (έχουμε γράψει επ’ αυτού εδώ και αρκετό καιρό), οργή που θα πέφτει επί “δικαίων και αδίκων”…
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κύριος Χατζηδάκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού (αδιάψευστη μαρτυρία οι φωτογραφίες), που ουσιαστικά αποτελεί προμήνυμα για τα επερχόμενα. Εάν αναλογιστούμε πως ο κύριος Χατζηδάκης είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης, απορούμε πόσο ξύλο έχουν να φάνε οι κυβερνητικοί (ή οι συμπλέοντες με την κυβέρνηση με με οποιοδήποτε τρόπο) βουλευτές…
Πάντως, διαβλέποντας την προστιθέμενη οργή των πολιτών, πιθανολογώ πως οι φάπες θα πέφτουν σύννεφο… σε σημείο τέτοιο, που ενώ θα βλέπουμε κάποιον (που θα είναι για… φάπες) το χέρι μας θα τρέχει (μόνο του) να του τις ρίξει…
Τολμούμε, μάλιστα, να διαβλέψουμε -ως ιστολόγιο- πως για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τερματιστεί η “κυκλοφορία” των βουλευτών και εν όψει Χριστουγέννων, μάλλον θα προτιμήσουν να κάνουν γιορτές σε απομακρυσμένα μέρη ή σε άλλα… κράτη.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Άγριος ξυλοδαρμός του Χατζηδάκη

  1. Ὁ/ἡ kwstas γράφει:

    kai liga efage giath eine enas apo aftous pou prokalesan ekatontades aftoktonies

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.