Ήρθε η ώρα να τους επιστρέψουμε τα… εξώφυλλα


Θυμάστε πόσο μας πόνεσε; Πόσο μας έθιξε; Πόσο μας εξόργισε; Οι απίθανοι “αναλυτές” του “έγκριτου” focus είχαν βάλει … χέρι στην Αφροδίτη μόνο και μόνο για να … σηκώσουν τον μέσο στους Έλληνες “κλέφτες” που “κάθονται και ρεμβάζουν” και ύστερα “ζητούν ελεημοσύνη” από τους “εργατικούς Γερμανούς”. Μήνες μετά ένα πραγματικά έγκριτο έντυπο, η Blid, έρχεται να πει την αλήθεια ξεκάθαρα. Για την ακρίβεια μέσω της συνέντευξης του προέδρου του Ταμείου Στήριξης (αυτού που δημιουργήθηκε για την Ελλάδα και τώρα θα “σώσει” όποια άλλη χώρα έχει πρόβλημα) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι με τα δανεικά (δάνειο είναι) που θα μας δώσουν οι Γερμανοί θα βγάλουν μέσα σε 3-4 χρόνια μόλις… 600.000.000 ευρώ!

Ιδού η ακριβής δήλωση: “Πρόκειται για εγγυήσεις και όχι στην πραγματικότητα για ρευστό. Κανείς δεν παίρνει τίποτα από το Γερμανό φορολογούμενο. Είναι αντίθετα πιθανό η Γερμανία να έχει κέρδη από τη συνεισφορά της στο ταμείο αυτό. Μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτά θα φθάσουν ως τα 600 εκατομμύρια ευρώ, γιατί οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν ένα είδος επιτοκίου επί της βοήθειας αυτής”
Ο κύριος λέγεται Κλάους Ρέγκλινγκ (θυμηθείτε τον γιατί μας άνοιξε τα μάτια), όμως είναι καιρός να θυμηθούμε και άλλους κυρίους.
Θυμηθείτε την κ. Μέρκελ που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει να βγει να δανειστεί από τις αγορές, θυμηθείτε τον κ. Ομπάμα που έλεγε το ίδιο και έσπευδε να βοηθήσει την Ελλάδα να πάρει βοήθεια και από το ΔΝΤ… όλοι για το καλό της χώρας, για να γλιτώσουμε από τους κερδοσκόπους των αγορών. Για τη δική τους κερδοσκοπία, ούτε κουβέντα! Βγαίνουν τόσο χαμένοι βοηθώντας την Ελλάδα που ο πολύς κύριος Πόουλ Τόμσεν μας είπε ότι αν χρειαστεί θα μας δώσουν κι άλλα δάνεια (απ’ την καλή τους την καρδιά).

Υ.Γ.
Μην ανησυχείτε για τα έξοδα αποστολής των εξώφυλλων πίσω στη Γερμανία, οι ίδιοι οι συντάκτες του Focus είχαν βάλει και γραμματόσημο!

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.