Εσωτερική υποτίμηση και οικογενειακός εξευτελισμός


Πρώτο μέλημα του Παπανδρέου είναι η διεθνής εικόνα του αξιόπιστου συνδαιτυμόνα συνδιαμορφωτή και έχει κάνει πολλά, αλλά και θα κάνει τα πάντα ακόμα και σε βάρος της χώρας για να στήσει και να κρατήσει αυτή την εικόνα. Για χάρη αυτής της εικόνας σήμερα ως Ελλάδα προχωρούμε σε Εσωτερική υποτίμηση και..
οικογενειακό εξευτελισμό. Με την διαδικασία του κατεπείγωντος μάλσιτα για να μπορεί στην διακυβερνητική να είναι αξιόπιστος ο ίδιος.

Όλα γίνονται για την εικόνα του. Μια εικόνα τσαλακώθηκε πολύ άγρια πέρσι καθώς με την καθυστέρηση στο να πάρει μέτρα και εισήγαγε την Παγκόσμια κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτό ονομάστηκε έλλειμμα αξιοπιστίας και αυτό πληρώνουμε ως λαός σήμερα.
Αν για τους έλληνες πολιτικούς η θέση του πρωθυπουργού σημαίνει καταξίωση για τον Γ. Παπανδρέου η χώρα και ο λαός μας είναι ένα σκαλί στην καριέρα του. Ο κ Παπανδρεόυ θεωρεί ότι είναι ένας παγκόσμιος πολιτικός και για αυτό τρέχει παντού και είναι ότι τύπος που πατά επί πτωμάτων, γενικευμένης απαξίωσης, υποτίμησης και εξευτελισμού κάθε τι Ελληνικού ακόμη και των οικογενειών μας.

Έτσι ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει από απεργίες και τέτοια. Του κάνουν καλό ενδεχόμενος γιατί προκαλούν διεθνή προσοχή στον αγώνα του. Ακούει τα μπράβο από τον Στρος Καν, τους Νομπελίστες και τους τροϊκανούς και λειτουργεί ως golden boy της διεθνούς πολιτική σκηνής. Πρώτος στόχος του η εικόνα. Ακόμη και εάν αυτή η εικόνα στην Ελλάδα προκαλεί γέλιο δεν νοιάζεται…

Η Εσωτερική υποτίμηση και ο οικογενειακός εξευτελισμός μας είναι μια ακόμη θυσία στο βωμό της οικογένειας Παπανδρέου. Είναι σαφές ότι δεν αξίζει.

papaioannou

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.