Σχόλια για το πρόβλημα των μεταναστών στην Αθήνα


Τόσο καιρό παρακολουθώ τα σχόλια για το πρόβλημα των μεταναστών στην Αθήνα (ίσως και όχι μόνο) .
Λόγω των γεγονότων χθες το απόγευμα , αναγκάστηκα να περάσω πεζός μετά από 10 περίπου χρόνια από τις περιοχές Λιοσίων – Αχαρνών – Αγ. Παντελεήμονα – Πατησίων και να βγώ από Κυψέλη πίσω από τα δικαστήρια .. Λίγα σχόλια :
-Παρακαλώ πολύ τους συμπολίτες μου να περάσουν από εκείνες τις περιοχές, να παρατηρήσουν καλά , να σκεφτούν ψύχραιμα και μετά να εκφράσουν την οποιαδήποτε άποψη περί λαθρομεταναστών και ρατσιστών Ελλήνων.
-Θα πρέπει να αλλάξει ο χαρακτηρισμός μετανάστες ή λαθρομετανάστες για αυτό το πλήθος που είδα . Δεν αρκεί ο όρος !!! ίσως ακόμη αδικεί και τους πραγματικούς μετανάστες
-Ελπίζω κάποιος από τους συμμετέχοντες στην πορεία ή την Αστυνομία να αντιλήφθηκε τις χιλιάδες των μεταναστών που ήταν έτοιμοι και πολύ καλά οργανωμένοι να ξεχυθούν για πλιάτσικο στα μαγαζιά με την πρώτη ευκαιρία φασαρίας.
-Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που είδα , θυμώνω πολύ με τους Ελληνες που επέτρεψαν να γίνει αυτό. Εκτιμώ ότι αυτοί που θα βάλουν μια τάξη στο τέλος είναι οι πραγματικού μετανάστες που ήρθαν στον τόπο μας , σεβάστηκαν τους θεσμούς μας και πρόκοψαν.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.