Απίστευτο! Βίντεο – ντοκουμέντο από το πανηγύρι στον Αγ. Παντελεήμονα. Ότι δεν έδειξαν τα κανάλια της διαπλοκής!


Το μόνο που ανέφεραν είναι ότι “κάποια μέλη ακροδεξιών οργανώσεων διαμαρτυρήθηκαν για την συναυλία”!!

Κοσμοϊστορικά πράγματα!

-οι ακροδεξιοί πλεόν σιγοτραγουδούν Θοδωράκη, ενώ τα ματ τους χτυπούν για να προστατεύσουν το πανηγυράκι της Ελληνικής αυλής!

-Οι ακροδεξιοί επικαλούνται το Γουδί!

-Οι ακροδεξιοί προφανώς επευφημούσαν το συφερτό των διαμαντονταλαροιερονυμοβοζεμποροπανήγυρο, φωνάζοντας τους “φασίστες”!

-Παπούδες, γυναίκες με τα πιτσιρίκια τους που εμφανώς έχουν κατέβει από τα σπίτια τους και προπηλακίζονται από τα ΜΑΤ, είναι ακροδεξιοί και όχι κάτοικοι της περιοχής. Αντίθετα, οι ζάπλουτοι, η ορχήστρα του γνωστού λαμπρακομεγάρου, τα πανάκριβα ταγιέρ κλπ, είναι “αριστεροί” κάτοικοι της περιοχής.

Vodpod videos no longer available.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Απίστευτο! Βίντεο – ντοκουμέντο από το πανηγύρι στον Αγ. Παντελεήμονα. Ότι δεν έδειξαν τα κανάλια της διαπλοκής!

  1. Ὁ/ἡ SOTSOT γράφει:

    Έχω ήδη προτείνει να μετατραπεί ο Άγ. Παντελεήμονας σε τζαμί, αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Εκτιμώ ότι αυτή θα είναι μια αφοπλιστική κίνηση, υψηλού πλουραλιστικού πολιτισμού. Έτσι θα δώσουμε αέρα στον χωριάτη ….

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Μαρής Γεώργιος γράφει:

    Συγγνώμη για την παρατήρηση, αλλά το Γουδί, ως ουδέτερο, γράφεται με ιώτα και όχι με ήτα. Εσείς τουλάχιστον, θα πρέπει, να συντελέσετε, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να αποφευχθεί η προσπάθεια αλλαγής ονομάτων ορισμένων (αγραμμάτων;), που τα τελευταία χρόνια βάλθηκαν, να κάνουν “διορθώσεις”, με μεγάλη επιπολαιότητα και άνευ λόγου. Άλλο παράδειγμα η Πλατεία Βάθης των Αθηνών, που πολλοί την λένε και την γράφουν σήμερα Πλατεία Βάθη, νομίζοντας, πως μιλάνε και γράφουν σωστά. Και η περίφημη Λεύκα της Βάθης που την σκίαζε ολόκληρη και απεκόπη το 1926 τι σας λέει; Μην κάνετε λοιπόν και σεις τέτοια λάθη. Είναι κρίμα…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.