Οι Κυβερνητικοί σαλτιμπάγκοι θα τα βρουν μπροστά τους!!!


Ίσως να μη θεωρούν  και τόσο πολιτισμένες τις αυθόρμητες αντιδράσεις των απλών και βάρβαρα  θιγόμενων πολιτών, οι πολιτικοί εκπρόσωποι και μεσίτες του πλούτου της Πατρίδας μας.η  λεγόμενη ελληνική κυβέρνηση(!!!) και όσοι πολιτικά την στηρίζουν.

Κάνουν μεγάλο λάθος αν νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν, όσα εργαλεία και αν έχουν στα χέρια τους. Τηλεοπτικούς κυβερνητικούς εκπροσώπους επαγγελματίες του είδους κλπ.

Η αφορμή για να γραφούν αυτές οι γραμμές είναι η αγανάκτηση και οργή που ένιωσα γι’ αυτούς τους προδότες, όταν ο υπάλληλος που εκδίδει τα εισιτήρια του ΟΣΕ μου είπε ότι πλέον το εισιτήριο για Βέροια-Θεσσαλονίκη  δεν έχει πλέον 2.80 ευρώ, αλλά 5 και μου ζήτησε την διαφορά των 2.20 ευρώ για να μου το εκδώσει. Δηλαδή μιλάμε για μία αύξηση  80%!!! Και βέβαια δεν έχεις άλλη επιλογή, όταν πρέπει να πληρώσεις 2.80 στα Μάλγαρα μόνο για διόδια! Εδώ η αύξηση την επόμενη των εκλογών ήταν 40%!!!

Αυτό που αυθόρμητα αγανακτισμένα και δυνατά ξεστόμισα ήταν: Τα καθάρματα!!! Και λίγο ήταν. Όταν χρειάζεσαι μισό μεροκάματο για μια τέτοια διαδρομή με επιστροφή!!!

Είναι Βέβαια προφανές ότι προσπαθούν να μας στέψουν ενάντια στον κρατικό σιδηρόδρομο, ώστε και  αυτός να ξεπουληθεί στους ιδιώτες αντί πινακίου φακής, σύμφωνα με την πάγια εγκληματική τακτική τους.

Το ερώτημα αν έχει την πρόθεση εξ αιτίας της βάρβαρης πολιτικής τους, να τους δείρει και να μην τους αφήσει να σταθούν σε χλωρό κλαρί,  βιομήχανος, εφοπλιστής, τραπεζίτης και άλλοι παρόμοιοι αναξιοπαθούντες  του σιναφιού,  είναι ρητορικό.

 

19/12/10.

Δια χειρός Αλιθέρση

ΥΓ. Οι βουλευτές τους οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να λένε στη Βουλή ΝΑΙ σε οτιδήποτε, αντεργατικό, αντισυνταξιοδοτικό,  σε ότι είναι προδοτικό για τη χώρα, τι λένε όταν επισκέπτονται τις περιφερειές τους, σ’ αυτούς που τους ψήφισαν;

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.