Απίστευτες προκλήσεις των μειονοτικών βουλευτών της Θράκης


Πότε επιτέλους θα κατηγορηθούν για προδοσία της χώρας (στο κοινοβούλιο της οποίας τυγχάνουν εκλεγμένα μέλη) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη και Χατζηοσμάν;

Άκρως προκλητικές και πολύ επικίνδυνες για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας συνεχίζουν να είναι οι ενέργειες των Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτών Ξάνθης και Ροδόπης αντίστοιχα. Και πολύ φυσιολογικό βέβαια, αφού κανείς από την – ούτως ή άλλως – μειοδοτική κατοχική κυβέρνηση των Αθηνών δεν πρόκειται να τους τραβήξει το αυτί. Απολαύστε τα νέα τους κατορθώματα, από δημοσίευμα του περιοδικού «Αζινλίκτσα» (4 Δεκεμβρίου 2010) και σε μετάφραση του http://tourkikanea.wordpress.com:

«Ανακοινώθηκε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν συναντήθηκαν με τους αρμόδιους του BATTAM, που ισχυρίζονται πως «η Ελλάδα μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο εγκαταστάθηκε εκείνη τη στιγμή στην Δυτική Θράκη ως στρατιωτική δύναμη κατοχής και έχει αποδειχτεί πως νομικά η Δυτική Θράκη δεν πέρασε στην Ελλάδα».

Στο δελτίο τύπου της 8ης Μαρτίου 2010 του «Κέντρου Έρευνας Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BATTAM) ο πρόεδρος Οζκάν Χουσεΐν ανέφερε: «Ως BATTAM στο Συνέδριο Ερευνών Τούρκων Δυτικής Θράκης που έγινε στο Μόναχο το 2009,αποδείξαμε ότι η Δυτική Θράκη νομικά δεν έχει περάσει στην Ελλάδα, λόγω του ότι η Ελλάδα μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο δεν αποδέχτηκε την υποχρέωση απόδοσης των δικαιωμάτων ¨Θρησκείας γλώσσας και φυλής¨  των μειονοτήτων των Συνθηκών Ειρήνης και εγκαταστάθηκε τότε στην Δυτική Θράκη ως στρατιωτική δύναμη κατοχής. Λόγω αυτού, η Ελλάδα που βρίσκεται στην Δυτική Θράκη με το στάτους της στρατιωτικής δύναμης κατοχής, νομικά δεν κατέχει την Δυτική Θράκη, δεν μπορεί να αφαιρεί την υπηκοότητα από κανέναν πολίτη που δεν είναι υπήκοος της, και δεν μπορεί να του αφαιρεί το δικαίωμα εγκατάστασης και διαβίωσης στην Δυτική Θράκη».

Να οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ που συναντήθηκαν στην Γερμανία με τον πρόεδρο του  BATTAM!

Αναφέρθηκε πως οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν μετείχαν στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στο γλέντι νεολαίας που οργάνωσε ο Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ, και συναντήθηκαν με τον Σύλλογο του Βίτεν και τους αξιωματούχους του BATTAM, που ζητάνε την παραίτηση του προέδρου της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου με τη κατηγορία πως ¨Πρόδωσε τον αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨

Είναι γνωστό πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη είχε βραβευτεί από τον νέο πρόεδρο του Συμβουλίου έκδοσης του περιοδικού «Νέα Δυτική Θράκη» συνταξιούχο συνταγματάρχη Σουχείλ Τσομπάνογλου «λόγω των υψηλών του υπηρεσιών». Ο προηγούμενος πρόεδρος του συμβουλίου έκδοσης συνταξιούχος στρατηγός Βελή Κιουτσούκ συνελήφθη και φυλακίστηκε στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον.

Σχόλιο: Στην πρώτη φωτογραφία ο Τσετίν Μάντατζη βραβεύεται από το κατεξοχήν αλυτρωτικό περιοδικό Batı Trakya Dergisi. Αυτός που του δίνει την πλακέτα είναι ο απόστρατος συνταγματάρχης Σουχείλ Τσομπάνογλου. Να σημειώσουμε πως ο προηγούμενος διευθυντής σύνταξης του περιοδικού αυτού, ήταν ο κρατούμενος για την υπόθεση Εργκενέκον Βελή Κιουτσούκ. Ο Κιουτσούκ  είναι από τους ιδρυτές της JITEM (στρατιωτικής ομάδας υπεύθυνης για αμέτρητες εξαφανίσεις και  δολοφονίες Τούρκων και Κούρδων δημοκρατών). Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τους βουλευτές Μάντατζη και Χατζηοσμάν σε φιλική παρέα με αυτούς που αποκαλούνε την Ελλάδα κατοχική δύναμη στην Θράκη.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.