Παραιτήθηκε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κερατέας…


πό ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (28/12/2010) ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ PERSONA NON GRATA(ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΥΤΑ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ…

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΔΚΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΡΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

press.gr

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.