Νέο ιστολόγιο


(Παράκληση προς αναδημοσίευση)

Φίλες και φίλοι,

Καλή χρονιά σε όλους σας,

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά BLOG που ήρθε για να κάνει ντόρο εκεί που κανείς δεν το περίμενε θα ήθελε να σας δηλώσει την ύπαρξή του στην ελληνική μπλογκόσφαιρα: Με λίγα λόγια το blog kakomiga.blogspot.com είναι γεγονός και…

Δεν είμαστε εδώ για κατινιές, φίλες και φίλοι!

Ήρθαμε να μιλάμε πάνω από το τραπέζι, όχι μασώντας τσιχλόφουσκες ούτε τα λόγια μας, αλλά μασώντας κρεμασμένες ελπίδες, ψεύτικες υποσχέσεις, συνθήκες κατάντιας.

Απαιτούμε την αλήθεια του “αντικειμενικού” διαδικτύου, εκείνου του οποίου θέλει με ζήλο να φέρει τον άνθρωπο εγγύτερα τον έναν στον άλλο, εμάς όλους τους βαπτισμένους “γνωστούς-αγνώστους”, “επώνυμους-ανώνυμους”.

Αναζητάμε διαφυγή στην ελεύθερη πραγματικά δημοκρατική εκφρασθείσα σκέψη, με λόγια και “χρώματα”.

Στροφή στην αυθεντική πληροφόρηση με πολλή δόση ενός από τα ελληνικότατα παραδοσιακά εδέσματα, αυτό του “καραμελωμένου” κουτσομπολιού, με άποψη, στιλ, ειλικρίνεια, θάρρος, ουσιώδη κριτική και βέβαια εντονότατου αυτοσαρκασμού, στοιχείο που αν δεν ξεχώριζε δεν θα υπήρχε η “ρίζα”, η σπορά για την όποια τυχόν καλλιέργεια και συγκομιδή δημιουργίας ενός τέτοιου blog.

Διεκδικούμε τα κεκτημένα μας μέσα από πολύ χιούμορ και έντονη “κακία”, κραυγές αντίδρασης.

Διεκδικούμε με άλλα λόγια τη δική σας συμμετοχή και στήριξη για ένα blog με πολύ “μέλι και κανέλα”..γιατί μας έκαναν πλύση εγκεφάλου και οι εκπομπές μαγειρικής φέτος στην ελληνική τηλεόραση-οι οποίες έπεσαν βαριές στα άδεια στομάχια των τηλεθεατών τους.

Συνοδεύστε το επιδόρπιο και ζουμάρετε στις λεπτομέρειες, σίγουρα έχει ενδιαφέρον τι είναι ο κάβουρας ψάρι… εργαλείο και… τι είναι το ζουμί του… και πόση άραγε σημασία έχει;

Σας ευχαριστούμε,

http://kakomiga.blogspot.com/2011/01/blog-post_8787.html

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.