Τελικά, μήπως ένας πόλεμος μερικών ημερών, είναι η σωτηρία μας;


Τι κοινό έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με έναν Έλληνα;
Ανήκει και αυτός στο ανθρώπινο είδος

Βαδίζει ο Πρωθυπουργός τον εφιαλτικό, ως γνήσιος Εφιάλτης, τον αιματοβαμμένο, ως γνήσιος φονιάς του Έλληνα, τον σπαρμένο με τα οστά χιλιάδων Χριστιανών δρόμο προς το Ερζερούμ…
Bαδίζει και ο Έλληνας μαζί του, περιφρονώντας το αίμα των προγόνων του, μουγγός και αποκοιμισμένος… δεν αντιδρά με τίποτα, το ΣΟΚ του ΠΑΣΟΚ ακόμη κρατάει, ο τομαρισμός του ξεπερνάει τα όρια του τομαριού, χορεύει και καμιά ζεμπεκιά πάνω στον δρόμο για το Ερζερούμ, έτσι για το καλό του χρόνου…

Συμβαίνει να έχω καταβολές Μόσχως Τζαβέλλαινας, της Γυναίκας του Σουλίου, με το γυναίκικο τουφέκι, ο φόβος και τρόμος του Αλή Πασά. Τους ξέρω αυτούς τους βαρβάρους μογγόλους κυνηγούς κεφαλών, εποίκους των Μικρασιατικών Παραλίων, εσαεί συμπλεγματικούς παραχαράκτες της Ιστορίας και υφάρπαγες των Ελληνικών Θησαυρών, βασανιστές, βιαστές, σφαγείς ψευτοπαληκαράδες και αρνητές της ιστορίας τους γενοκτόνους Ελλήνων, Ποντίων, Ασσυρίων, Αρμενίων, Κούρδων, μασκαρεμένους ευρωπαϊστές, τύπου Πανοθωμανιστή-Πανισλαμιστή Αχμέτ Νταβούτογλου. Του πιο επικίνδυνου αντιπάλου της Ελευθερίας των Εθνών και της Δύσης, που κάνει τον Χίτλερ, τον Κεμάλ και τον Μπιν Λάντεν, να μοιάζουν μικρογραφίες μπροστά του. Τους ξέρω όλους αυτούς. Και Δεν πρόκειται, ούτε στιγμή τη γνώμη μου γι’αυτούς ν’αλλάξω. Ούτε και την αποστροφή και περιφρόνηση που αισθάνομαι γι’αυτούς, να κρύψω. Δεν έχω και Δεν θέλω να έχω ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ μαζί τους. «Ούτε καν πυρετό», όπως έλεγε ο Νίκος Σταυρίδης.

Η Ελλάδα, ΔΕΝ διαπραγματεύεται. ΔΕΝ μοιράζεται. ΔΕΝ απεμπολεί. ΔΕΝ εκχωρεί τα Κυρίαρχα Εθνικά Δικαιώματά της, στους θρασύτατους μογγόλους- γενοκτόνους. Η δήθεν «προοδευτική» αντίληψη: «σφάξε με αγά μου ν’αγιάσω», ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, για τη πλειοψηφία των αφυπνισμένων Ελλήνων, σήμερα.

Ο Πρωθυπουργός των 25 Μνημοσύνων της Ελληνικής Κυριαρχίας και Τσέπης [1+1+(1 επιμήκυνση) + 22 (με τον σουλτάνο)], να το θυμάται καλά κι αυτός κι ο πανάσχετος Κορεάτης Ban Ki-moon κι ο Ισλαμιστής Ερντογάν. Και να ΜΗΝ αποτολμήσουν καμιά τρέλα, κατά την «επίσκεψη» στις 7/1/2010, στη «Πόλη των Ρωμιών», τη Βυζαντινή Θεοδοσιούπολη και «καρδιά» της Αρμενίας, και τόπο εξόντωσης των Ελλήνων της Ανατολής, της Θράκης και του Πόντου, τα φρικτά εκείνα χρόνια της «Γενοκτονίας» 1914-1924.

Ειδοποιούμε, επειδή, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο: «πρόκειται να προβούν σε πολύ σοβαρές ανακοινώσεις για επικείμενη συμφωνία των δυο χωρών στα θέματα της υφαλοκρηπίδας, των θαλασσίων συνόρων και άλλων ελληνοτουρκικών διαφορών»(!!!)

Απαιτούμε να μάθουμε: Πέραν του καθορισμού των ορίων της υφαλοκρηπίδας, Σε Ποιές Αλλες Ελληνοτουρκικές Διαφορές αναφέρονται;;

Ανησυχούμε, επειδή, σύμφωνα με τον Κ. Ι. Αγγελόπουλο «Κόσμος του Επενδυτή» ~e-net.gr: «Η Ενοχή των Ευνούχων», Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011:

«Δεν είναι γνωστό ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση, ούτε στη διπλωματική υπηρεσία, τι ακριβώς επιδιώκει ο κ. Γ. Ανδρ. Παπανδρέου με την παρουσία και την ομιλία του εκεί».

Ούτε έγινε αναφορά στο νέο «Πρωτόκολλο Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας» της Τουρκίας, το γνωστό και ως «Κόκκινο Βιβλίο», όπου γίνεται αναφορά στο αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας, βάσει του Διεθνούς Δικαίου, επέκτασής της στα 12 ν.μ. (επί λέξει): «Δεν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια».

Θυμόμαστε, την αλήστου μνήμης κατάθεση στεφάνου, στον τάφο του σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Ζητούμε, ο Πρωθυπουργός των 25 Μνημοσύνων, ν’ αποτίσει Φόρο Τιμής στις Δεκάδες Χιλιάδες των Ελλήνων, που χάθηκαν.

Θυμόμαστε τα δύο εξαίσια ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη: «Ιθάκη» και «Σατραπεία».

Θέλουμε να Ελπίζουμε ότι, αυτό το περίεργο, απρόσμενο, παράδοξο κι εξαιρετικά κρίσιμο γιά την Ελλάδα ταξείδι, θα είναι πρός την «Ιθάκη».

Λέμε Οχι! στη «Σατραπεία», όπου εκείνη τη φρικτή ημέρα, αφέθηκες ενδοτικός, μ’ αντάλλαγμα τη θέση Ηγεμόνα, να φεύγεις οδοιπόρος για τα Σούσα. Εκεί, στα νοτιοανατολικά της Θεοδοσιούπολης…

Η πλουτοκρατία έχει αποφασίσει να βγάλει το πετρέλαιο του Αιγαίου και θα το βγάλει!

Η χρεωκοπία έγινε για να μην τολμίσουμε σαν ελληνικός λαός να ζητήσουμε μέρισμα από τα κέρδη.

Σου λένε μας χρωστάτε! Αυτά θα τα πάρουμε για να ξεχρεώσετε!

Το μόνο που μπορώ να πω είναι κρίμα στα νέα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Αιγαίο για ένα αδειανό πουκάμισο για μια Ελένη και δεν ζούν σήμερα να τα χαίρονται οι γονείς τους παρά τους κάνουν μνημόσυνα.

Και, τελικά, μήπως κάποιο εκτεταμένο θερμό επεισόδιο με κάποια γείτονα χώρα, είναι κάτι που θα μπορέσει να μας “συγκεντρώσει”, θα δράσει ως καταλύτης για να συσπειρωθούμε γύρω από τη χώρα και από τους “αόρατους” κινδύνους που σήμερα επικίνδυνα μας περιβάλουν;

Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως…»

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Τελικά, μήπως ένας πόλεμος μερικών ημερών, είναι η σωτηρία μας;

 1. Ὁ/ἡ ΜΑΝΩΛΗΣ γράφει:

  Eνα σχόλιο ου έκανα και στο Ολυμπία

  Δεν είμαι στοχαστής, δεν είμαι ποιητής δεν είμαι συγγραφέας δεν είμαι καν γραμματιζούμενος που θα έλεγε ο παππούς μου

  Γράφω τις παρακάτω γραμμές όπως μου έρχονται στο νου

  Γεννήθηκα σε ένα μικρο σμαράγδι που λέγεται Ελλάς, σε μια φτωχογειτονιά του Κορυδαλλού που τώρα ξεφύτρωσαν πολυκατοικίες.

  Αλλά στην μνήμη μου και στις αισθήσεις μου παραμένουν ο δρόμος από χώμα που όταν έβρεχε μυριωβολουσε η μάννα Γη,τα φτωχόσπιτα από πέτρα καλωπισμενα με ασβέστη, και οι πανέμορφοι κήποι.

  Ποια μυρωδιά να πρωτοθυμηθώ από τα γιασεμιά, της μποκαβιλιες, της γαρδενιες,…………………………………………….

  Δεν θα κάνω αναφορά σε πρόσωπα και επαγγέλματα και συνάξεις, όχι γιατί δεν θυμάμαι αλλά για να μην γίνω κουραστικός

  Φαντάζομαι κάπως έτσι μεγαλώσαμε οι περισσότεροι

  ”””Τι μπορεί να καταλάβει ο Γαπ απ αυτά;;;;;”””””

  Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω και θα την πάρουμε

  Μανώλης Τσακίρης

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.