ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ

Σωτήρα του Γένους των Ελλήνων

Στον Ιμπραήμ που ζηλωτές μάς έσπρωξε

σε κύκλο πέτρινο να ενωθούμε

σμιλεύοντας το ρήγμα π’ άνοιξε ο σεισμός

στον δρόμο της αντίστασης

στον πηγαιμό για το Μανιάκι

«Ο Όρκος των Ελλήνων»

Χρίστος Γούδης

Μάνη, 31η Δεκεμβρίου 2010

Εξοχώτατε,

Ευχαριστούμε θερμώς για το χαρμόσυνο μήνυμα που μας αποστείλατε για την έλευση του καινούργιου χρόνου 2011, την καινούργια δηλαδή στρατιωτική συμμαχία Τουρκίας-Σκοπίων, μετά από την αντίστοιχη που συνήψατε πρόσφατα με την Αλβανία. Επιτέλους, μας καθιστάτε απολύτως εμφανή την συλλογική επιθετικότητα των γειτονικών χωρών μας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι μας καλείτε σε αφύπνιση, συσπείρωση και συναγερμό. Θα το πράξουμε.

Μην ξεχνάτε πάντως πως, όταν το 1979 το Ιράν βρέθηκε σε δύσκολη εσωτερική κατάσταση με την πτώση του Σάχη, το Ιράκ ήταν εκείνο που το έσωσε επανασυσπειρώνοντας τον περσικό λαό. Θεωρώντας πως ο αιματηρός εμφύλιος πόλεμος στην γείτονα χώρα του ήταν η δική του ευκαιρία, το Ιράκ, του οποίου σημειωτέον τον πυρηνικό αντιδραστήρα βομβάρδισε το Ισραήλ το 1981, εισέβαλε το 1982 στο Ιράν και . . . έφαγε τα μούτρα του. Κι ύστερα από κάποια χρόνια έφαγε και τις σάρκες του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το γνωρίζουμε. Σας ευχαριστούμε πάντως που μας το υπενθυμίζετε. Η Τουρκία θα μας σώσει. Και στην πορεία διάσωσης της Ελλάδος, προσπαθώντας να μας καταστρέψει, θα αυτοδιαλυθεί.

Αφήστε λοιπόν τις υποκριτικές φιλειρηνικές σας διαθέσεις απέναντί μας και επιτεθείτε μας εκστασιαζόμενοι, με την βοήθεια της εξαγώγιμης οπιούχου παραγωγής σας, με την ιδέα μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας, με την Δυτική Θράκη υπό την σκέπη της ημισελήνου, το Αιγαίο κυριαρχούμενο από την τουρκική αρμάδα, την Κύπρο οθωμανικό βιλαέτι και την Κρήτη θέρετρο (φέρετρο είπατε;) των πασάδων της Άγκυρας. Βίρα την άγκυρα λοιπόν και βάλτε πλώρη.

Εμείς οι καθημαγμένοι, διεφθαρμένοι, και χειμαζόμενοι Έλληνες σάς περιμένουμε κι εσάς και τα βαλκανικά σας απόβλητα που μολύνουν τα ποτάμια της Μακεδονίας μας. Στείλτε μας πάλι τον Χουρσίτ, τον Καπουδάν πασά, τον Δράμαλη, και να μας ξαναέλθετε κι εσείς, ο Ιμπραήμ, αυτοπροσώπως. Ος γκελντίν. Θα σας καλωσορίσουμε όλους.

Σας περιμένουν, πιστοί υπήκοοι της μεγαλοσύνης σας, ο Γεωργάκης Ολύμπιος στην Μακεδονία, ο Μάρκος Μπότσαρης στην Ήπειρο, ο Δυσσέας κι ο Καραϊσκάκης στην Θεσσαλία και την Ρούμελη, ο Κανάρης κι ο Μιαούλης στο Αρχιπέλαγος, οι Μαυρομιχαλαίοι κι ο Παπαφλέσσας στον Μωρηά. Όσο για τους Νενέκους σας στην Ελλάδα, μην ανησυχείτε διόλου. Θα τους βρείτε κρεμασμένους στα δέντρα. Ο Κολοκοτρώνης θα φροντίσει γι’ αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι σας ενοχλούμε επειδή, όπως πιστεύετε, κρεμόμαστε από τους όρχεις σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από εμάς, κόψτε τους για να πέσουμε να σκοτωθούμε.

Χρίστος Γούδης

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.