Ποιος χρωστάει σε ποιον κ. Ρέππα;


Φροντίστε πρώτα να τα εισπράξετε όσα δικαιούται το ελληνικό κράτος από τους αεριτζήδες μεγαλοεργολάβους!
Ένα πολύ δυσάρεστο όνειρο, ένας πραγματικός εφιάλτης για τις κατασκευαστικές εταιρείες έχει καταντήσει το διαρκώς διογκούμενο πανελλαδικό κίνημα κατά των διοδίων.

Οι εταιρίες, με τη βοήθεια πλέον και της…«Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», φοβίζουν τους πολίτες, υποστηρίζοντας πως δικαιούνται, αφού έχουν στη διάθεσή τους τα προσωπικά στοιχεία των οδηγών, να προβαίνουν στην επιβολή προστίμων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από διάφορες πηγές, τον τελευταίο χρόνο, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 600 χιλιάδες διελεύσεις οχημάτων χωρίς να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο των διοδίων. Αν υπολογίσουμε λοιπόν, πως ο οδηγός κάθε οχήματος έπρεπε να πληρώσει κατά μέσο όρο π.χ. 5 ευρώ (!), τότε τα ποσό που δεν κατάφεραν να εισπράξουν οι εταιρείες, ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και ο ΦΠΑ που δεν εισέπραξε το ελληνικό κράτος περίπου στο 1 εκατ. ευρώ.

Η κυβέρνηση, κάτω από την ασφυκτική πίεση των εταιρειών και των μεγαλοεργολάβων, καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να βρει τρόπο να φοβίσει τους πολίτες που αντιστέκονται και υπερασπίζουν τα συμφέρον της χώρας, επικαλείται την απώλεια εσόδων από τον ΦΠΑ (1 εκατ. ευρώ !!!) και την εξισώνει με …χρέος προς το Δημόσιο.

Μήπως όμως έφτασε η στιγμή να μας πληροφορήσει ο κ. Ρέππας και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ανησυχούν για την απώλεια …εσόδων του ΦΠΑ από τα διόδια, πότε θα εισπράξουν τα 215 εκατ. ευρώ πρόστιμα που οφείλει η Ιονία Οδός Α.Ε. προς το ελληνικό κράτος; Ή μήπως αυτό δεν είναι χρέος; Ή μήπως εταιρείες και κυβέρνηση φοβούνται κάτι άλλο;

Υπενθυμίζεται, ότι πλήθος παρανομιών της Νέα Οδός Α.Ε., είχαν σαν αποτέλεσμα να έχει ζημιωθεί μέχρι σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο και οι χρήστες της Εθνικής Οδού με ποσό που υπερβαίνει τα 215 εκατ. ευρώ. Με βάση τις καταγγελίες θεσμικών παραγόντων (δημάρχων, κοινοταρχών και συμβούλων της Β.Α. Αττικής προς τον Υπουργό κύριο Δ. Ρέππα) και την οριστική δικαστική καταδίκη της εταιρείας, απαιτείται επίσημα η καταβολή στο ελληνικό κράτος του προαναφερθέντος ποσού και η καταγγελία της σύμβασης από το Ελληνικό Δημόσιο λόγω της συνδρομής πολλών γεγονότων αθέτησης της σύμβασης εκ μέρους του παραχωρησιούχου (Νέα Οδός Α.Ε.).

Σταματήστε λοιπόν να κυνηγάτε τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και φροντίστε πρώτα να τα εισπράξετε όσα δικαιούται το ελληνικό κράτος από τους αεριτζήδες μεγαλοεργολάβους και τις πολυεθνικές που λυμαίνονται το δημόσιο πλούτο.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr

Και το καλύτερο για το τέλος… Έβαλαν γ.γ. δημοσίων έργων τον υπάλληλο τεχνικό εταιρειών κ. Σέργιο Λαμπρόπουλο για να τις … ελέγχει!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_2535.html#ixzz1AHar3JH5

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ποιος χρωστάει σε ποιον κ. Ρέππα;

 1. Ὁ/ἡ Αμετανόητος γράφει:

  και αυτά τα γαμ@@@@@ τα διόδια της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ αυτό το Χαράτσι που πληρώνει η Αττική,η μισή Ελλάδα, πότε θα μειωθεί ? το 2100 ?
  Πότε ? μέχρι να βγάλουν 100δις οι μπόμπολες και λοιποί ?
  Μήπως η σύμβαση είναι ληστρική ? λέω…μήπως ?
  θα είναι μακριά η τριχιά…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.