Επιβεβαιώνεται το καυτό σενάριο για τα εθνικά θέματα


Θεία φώτιση είχε όπως φαίνεται ο απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς και κάλεσε σήμερα την Ελλάδα και τα Σκόπια να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για το όνομα. Εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, με τη χώρα μας να βάλλεται από παντού, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης να έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, την ελληνική κοινωνία να βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής και τους Τούρκους να μας αντιμετωπίζουν με μαστίγιο και καρότο, ανοίγει ξαφνικά και πάλι το Σκοπιανό. Ο κ. Νίμιτς συγκάλεσε στις 9 Φεβρουαρίου συνάντηση των αντιπροσώπων των δύο μερών χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω σε ποια ατζέντα θα συναντηθούν, αν υπάρχουν νέες προτάσεις, ποια η θέση των δύο μερών.

Επιβεβαιώνεται έτσι το σενάριο που ακούγεται εδώ και μήνες ότι θα ανοίξουν όλα τα καυτά ελληνικά θέματα, εξωτερικής πολιτικής κι όχι μόνο. Από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, το Σκοπιανό μέχρι και το μεταναστευτικό.

Η Ελλάδα αδύναμη εξαιτίας της οικονομικής κατοχής που βρίσκεται θα πάει να διαπραγματευτεί τόσο σοβαρά θέματα. Με ποιες αντιστάσεις, με ποιο ανάστημα απέναντι στις ισχυρές πιέσεις εχθρών και “φίλων”; Και πόσο τυχαία είναι η πρόσκληση Νίμιτς αυτή τη χρονική στιγμή;

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Επιβεβαιώνεται το καυτό σενάριο για τα εθνικά θέματα

  1. Δυστυχώς έχετε απόλυτο δίκιο με ποιές αντιστάσεις εκεί είναι το πρόβλημα στην αντίσταση γιατί σήμερα χάθηκε η ανδρεία και η πίστη στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη που πάντα με αυτά τα όπλα πολεμούσε ο έλληνας πάντα έβαζε τα στήθη του μπροστά για να υπερασπίσει τα δίκαια του αυτό το όπλο ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων το οποίο δυστυχώς χάθηκε είθε να το ξαναβρούμε και να τους πάρουμε φαλάγγι όλους αυτούς τους θρασύδειλους πού επιβουλεύονται τον γεμάτο δόξα ετούτο τόπο

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.