Tελειώνει το “βαθύ λαρύγγι”


Kαι ο Αβραμόπουλος σύμφωνος με την απομάκρυνση των παπαγάλων που για δικές τους πολιτικές και δημόσιες σχέσεις αναπαράγουν ανακρίβειες για δήθεν δυσφορία Σαμαρά. Μία γροθιά απέναντι στην κυβέρνηση του μνημονίου και τις δημοσιογραφικές βουβουζέλες.

Όπως είχαμε γράψει, μετά το πανηγύρι των δήθεν “διαρροών από την Ρηγίλλης” για “αποστάσεις στο άρθρο Κρανιδιώτη”: Αποκλειστικό: “Ντιντής” διέρρευσε τα περί αποστάσεων Σαμαρά! Μαϊμού η διαρροή, με τον καινούριο χρόνο πέφτουν κεφάλια!

Ο Σαμαράς φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να έρθει σε οριστική ρήξη με όσους αμφισβητούν και στρογγυλεύουν την αντιμνημονιακή στάση της ΝΔ, ιδιαίτερα τώρα που δικαιώνεται αλλά υιοθετείται και από το …ΠΑΣΟΚ!

Άλλο ένα εσωκομματικό πλήγμα όμως, είναι και οι επιτελείς που αντί να προωθήσουν τις θέσεις του κόμματος κάθονται και κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα επίορκα ΜΜ”Ε”, αλλά και με λαμόγια της δημοσιογραφίας. Αυτοί είναι βέβαιο ότι θα σιωπήσουν και θα παροπλιστούν.

Εκτός από τις διαρροές περί “αποστάσεων” στο άρθρο του Φαήλου που εξόργισαν τον Σαμαρά, στο στόχαστρο είναι και κάποια κωμικά παιχνίδια στελέχους που διέδιδε δήθεν γεύματα σε ορεινά μέρη με τον αρχηγό υπό μορφήν Τρόικας και εντέλει Έμεινε με τα …σουβλάκια!

Συνδυάστε το και με τις διαρροές όπως αυτή και θα βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα: Πάγος στις σχέσεις Σαμαρά και Αβραμόπουλου

Η προσοχή τώρα στρέφεται στις αλλαγές που θα ανακοινώσει ο Σαμαράς στις θέσεις τον τομεαρχών, αλλά και για την δομή λειτουργίας. Από κει θα κριθεί το κατά πόσον θα αλλάξει η αντιπολιτευτική στάση, που έχει εξοργίσει την κοινωνία με την “μειλιχιότητα” και την ανυπαρξία της από τους δρόμους όπου κρίνονται και οι μεγάλες μάχες. Όπως επίσης και το κατά πόσον ο κύριος Παπανδρέου και η παρέα του θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για το μνημόνιο, αφού εως τώρα τα στοιχεία μαζεύει ο ίδιος ο Σαμαράς, αντί να υπάρχει γραφείο τεκμηρίωσης και πληροφοριών που θα κάνει την δουλειά πληρέστερα και με αποτελεσματικότητα για να “δέσει” την υπόθεση. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι διώξεις εταιρειών όπως της Goldman Sachs ανά την υφήλιο γίνονται με ενέργειες πολιτικών της αντιπολίτευσης κατά την κερδοσκοπική τους δράση.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.