Το Αιγαίο ΔΕΝ είναι «θάλασσα Ειρήνης»!


Που φτάσαμε;

Να θεωρείται, περίπου ως… «εθνικό κατόρθωμα» το ότι πήγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην Τουρκία κι εξέθεσε τις επίσημες Ελληνικές θέσεις για τις τουρκικές προκλήσεις!

Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει;

Να μη μιλήσει καθόλου για τις τουρκικές παραβιάσεις;

Να αποσιωπήσει τη μη αναγνώριση της Κύπρου από την Τουρκία;

Να μη μιλήσει για την ενθάρρυνση της μαζικές λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία στην Ελλάδα;

Να μη μιλήσει για το casus belli;

Θα περίμενε κανείς να μη μιλήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός για όλα αυτά;

Ή να πει άλλα απ’ αυτά που αποτελούν τις πάγιες θέσεις των Ελληνικών κυβερνήσεων;

Τι ακριβώς μας λένε;

Να τον «θαυμάσουμε» που πήγε και είπε τα αυτονόητα;

Κι ύστερα, τι δουλειά είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός να μιλήσει στη Σύνοδο των Πρέσβεων της Τουρκίας;

Η Τουρκία οργανώνει την περικύκλωση της Ελλάδας από παντού!

Πείθει τις χώρες που έχουν στενή εξάρτηση από την Άγκυρα να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» (όπως έγινε πρόσφατα με την Συρία).

Ανοίγει ναυτικές βάσεις στην Αλβανία, πολύ κοντά στα βορειοδυτικά σύνορα της Ελλάδας.

Ασκεί την επιρροή της η Τουρκία, ώστε να πείσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας να ακυρώσει την σύμβαση οριοθέτησης των θαλασσίων συνόρων με την Ελλάδα.

Αυτά μεταξύ πολλών άλλων, κάνει η Τουρκία τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, πέρα από τις «στενά» ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αποφασιστικός μοχλός στην προώθηση όλης αυτής της «ατζέντας» είναι η τουρκική διπλωματία. Οι ανώτατοι εκπρόσωποι της οποίας μαζεύτηκαν προχθές στο Ερζερούμ για να συζητήσουν (ή για να πάρουν γραμμή) πώς θα τα προωθήσουν όλα αυτά ακόμα περισσότερο

Και εκεί πήγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Γιατί ακριβώς;

Για να τους αποκαλέσει «καρντάσια» (δηλαδή… «αδέλφια»)!

Ξέρετε εσείς τον ηγέτη κάποιου σοβαρού κράτους, να πήγε ποτέ να χαιρετήσει την κυβέρνηση και τη διπλωματία μιας γειτονικής χώρας, που έχει διακηρύξει casus belli εναντίον της χώρας του και την υπονομεύει όπου μπορεί;

Κι ακόμα: Τι είπανε πίσω από κλειστές πόρτες οι δύο Πρωθυπουργοί, χωρίς κανένα άλλο μαζί τους, πέρα από τους μεταφραστές τους…

Τι θα γινόταν αν το έκανε αυτό Πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας;

Θα κραύγαζε το σύμπαν (Κανάλια, Ραδιόφωνα κι ολόκληρος ο Τύπος) για «μυστική διπλωματία»!

Γιατί αν το κάνουν οι Πρωθυπουργοί «της Δεξιάς» είναι «μυστική διπλωματία» (άσε που δεν το έκαναν ποτέ) κι όταν το κάνει Πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος «ανεξάρτητος» και «έγκυρος» Τύπος δεν λέει κουβέντα;

Εμένα λοιπόν, ένα πουλάκι (όχι κατ’ ανάγκην «γαλάζιο») που άκουσε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο Πρωθυπουργών στο Ερζερούμ – μου ψιθύρισε τα εξής:

Ετοιμάζονταν, λέει, να προχωρήσουν σε μια κοινή διακήρυξη ότι το Αιγαίο είναι  δήθεν «θάλασσα ημίκλειστη»! Δηλαδή έχει «ειδικό καθεστώς» όπου δεν ισχύει το Δίκαιο της Θάλασσας κι όλα όσα – κατά σύμπτωση ευνοϊκά για την Ελλάδα – προβλέπει για την υφαλοκρηπίδα των νησιών, για την αιγιαλίτιδα ζώνη, για τις γραμμές βάσεις καθορισμού Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνως κλπ.

Δηλαδή θα προσυπέγραφαν εμμέσως πλην σαφώς την αυτοπαραίτηση της Ελλάδας από τα νομικά δικαιώματά της και θα άνοιγαν το δρόμο για την προσφυγή στη Χάγη με βάση «την αρχή της ευθυδικίας».

Δηλαδή το διαμοιρασμού του Αιγαίου – στη μέση!

Τον οποίο ήδη προεξοφλούν οι επίσημοι τουρκικοί χάρτες…

Και αποτελεί πάγια διακηρυγμένη επιδίωξη της Τουρκίας εδώ και χρόνια. Που δεν τη δέχθηκε ποτέ καμία ελληνική κυβέρνηση.

Μέχρι που ήλθε η κυβέρνηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου και το κουβεντιάζει, λένε. Ασφαλώς «μυστικά»…

Και διαψεύσεις δεν δέχομαι. Εκτός κι αν αποφασίσουν να αποκαλύψουν τι πραγματικά κουβεντιάζεται τόσο καιρό. Τι πραγματικά είπαν μία ώρα και σαραπέντε λεπτά κλεισμένοι μόνοι τους…

Και κάτι ακόμα:

Το Αιγαίο ΔΕΝ είναι «θάλασσα Ειρήνης»!

Διότι οι Τούρκοι έχουν προκηρύξει casus belli κατά της Ελλάδας.

– Η διαπραγμάτευση της υφαλοκρηπίδας δεν μπορεί να ξεκινήσει «από μηδενική βάση». Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι απεμπολούμε τη βάση που υπάρχει ήδη: Τη βάση του Διεθνούς Δικαίου. Που ευνοεί την Ελλάδα.

– Ούτε μπορούμε να «βαπτίζουμε» τις παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου ως… «υπέρ-πτήσεις».

Δεν κάνουν «υπερ-πτήσεις» κ. Πρωθυπουργέ…

Παραβιάσεις κάνουν!

Αν ποντάρετε στο ότι οι Έλληνες «είναι απελπισμένοι και δεν θα αντιδράσουν», μπορεί να κάνετε λάθος.

Γιατί η απελπισία είναι «ψυχική ενδόρρηξη» (implosion για να μη μπερδεύεστε).

Και η ψυχική «ενδόρρηξη» κάποιες φορές οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη (explosion, αν δεν το καταλάβατε).

Κι αν σήμερα δεν βλέπετε τη διαφορά ανάμεσα στις «υπερ-πτήσεις» και τις παραβιάσεις, αύριο μπορεί να μη καταλάβετε πώς φτάσατε από την «ψυχική ενδόρρηξη» των Ελλήνων στην έκρηξη της οργής τους.

Προσέξτε γιατί η (βαθύτερη) αιτία μπορεί να είναι το Μνημόνιο, αλλά η αφορμή μπορεί να είναι απρόσμενη.

Εκεί που δεν το περιμένετε…

Κι από κει που δεν το περιμένετε.

Να θυμάστε ότι ακόμα είστε Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Και οφείλετε να φέρεστε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Όχι ως υποψήφιος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ…

ΝΖ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Το Αιγαίο ΔΕΝ είναι «θάλασσα Ειρήνης»!

 1. Ὁ/ἡ ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γράφει:

  ΤΟΥΡΚΙΚΑ…….
  ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ:
  Οι Οθωμανοί ζητούν Τζαμί στην Παιανία και εδώ ΝΑΙ;;;
  =Είμαστε «γείτονες», μας φάγανε το μισό αμπέλι (Αιγαίο) και θέλουν και το άλλο μισό, να τους χαίρεστε τέτοιους γείτονες
  Σε όλα ΝΑΙ; Δεν υπάρχει και ένα ΟΧΙ;; από τα πτώματα (κόμματα;) -Μας τελείωσε το 1940! πριν από την κατοχή;;;
  ΤΟΥΡΚΙΚΑ: Τουρκική “φιλία” ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Κάθε μέρα παραβιάσεις, τι θέλετε να δήξετε; Ξεχάσατε το 1821;; Τι θέλετε να επιδείξετε τις γενοκτονίες σας; τις σφαγές τις καταπατήσεις ( Κύπρος Κούρδοι,) κλπ. κλπ.
  Πόσο μας στοιχίζουν 16-40 παραβιάσεις την ημέρα από τους Τούρκους; Εξοπλισμοί: (Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα) γιατί έτυχε να συνορεύουμε με ένα ληστρικό οθωμανικό κράτος; Και να ζούμε για αυτούς τους λόγους στη φτώχια και με την απειλή του πολέμου; Ποιος θα πληρώνει την ζημία; από αυτή την ΦΙΛΙΑ;;
  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Μια θέση στην αντίθεση, και κάνουμε επίθεση. Δυστυχώς: Μαλακοποιήθηκαν οι ηγεσίες μας; Οι ηγέτες γίνανε και ΕΠΑΙΤΗΣ, γίνεται;;;
  Αν δεν είναι “προδότες”, είναι μ-βλάκες, ή πουλημένοι ή αμόρφωτοι.
  =Προς ευνοούμενους απατεώνες
  =Υπέργειο Μακεδονίας Θράκης και Αιγαίο καταργήθηκαν, οι τούρκοι και τα Σκόπια ευχαριστήθηκαν, και υπουργεία εθνικής προδοσίας δημιουργήθηκαν..
  =Οι δουλοπρεπείς πολιτικοί. Δέχονται τους όρους χωρίς όρους, από τους εβραίους τραπεζίτες μασόνους και εμπόρους. =Και εμάς μας υποχρεώνουν να δεχόμαστε τους όρους με όρους.
  =Ντρέπομαι που σας έχω συνανθρώπους μου.
  =Ψάχνεις για ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ. Στην πολιτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ……
  ΔΗΣΤΗΧΟΣ: Ήμαστε Έθνος περιτριγυρισμένο από “πιράνχας”, κλεπτών εδαφών. Όλοι οι γείτονες επιβουλεύονται να φάνε κανένα κομμάτι, εκτός από εκείνα που έχουν “φάει” κλπ.
  Είμαστε περιτριγυρισμένοι από σωβινιστές και εθνικιστές Τούρκους Βουλγάρους Σκοπιανούς Αλβανούς κλπ.
  Όλοι ονειρεύονται μια ΜΕΓΑΛΗ Τουρκία Βουλγαρία Αλβανία κλπ.
  Αυτοί πρέπει να διεκδικούνε ΞΕΝΑ εδάφη (ή έχουν στην κατοχή τους) και εμείς όχι;
  Αυτοί δεν είναι εθνικιστές σωβινιστές; Ρε Μ-βλάκες κουρκουτιάρηδες;; Γιατί να μην “είμαστε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ”;;
  ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ηγέτης ικέτης και επαίτης.
  Έξω πάμε “καλά”…. ΑΛΛΑ από μέσα θα φάμε ( φάγαμε )το κεφάλι μας *Μ….
  Ο Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας τόνισε, ότι “Η Ελλάδα θα είναι “πρωταθλήτρια” αναφορικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας” Δηλαδή κάνει σαφές και σε όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι η επιστολή μιλάει για «διαπραγμάτευση εφ’ όλης της αντί-ύλης» και όχι μόνο για την (κουφαλοτριπιδα) Λάθος, ήθελα να πω υφαλοκρηπίδα….
  =Ποιοι Μ-βλάκες Έλληνες θέλουν την Τουρκία στην ΕΕ;; -Οι “Προδότες”

  ——- ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ “ΛΑΘΗ ΜΑΣ” ———
  Ο μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι οι πολιτικοί της (η εθνικόφρονες προδότες) Πρώτα να καταδικαστεί η Ελληνική υποτελειακή πολιτική και εκείνοι που την εφάρμοσαν και την εφαρμόζουν, Δεξιοί και Αριστεροί και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ο αμόρφωτος λαός που συνεχίζει να τους ψήφιζε, το 1920 ρίχνοντας τον Βενιζέλο και φέρνοντας τον Βασιλιά με την Δεξιά χάσαμε την ευκαιρία, (ο Ελληνικός στρατός δεν ηττήθηκε, αλλά ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ από την δεξιά). ΠΑΝΤΑ με την δουλοπρεπή ΔΕΞΙΑ στην εξουσία πάθαμε τις μεγαλύτερες καταστροφές (Μικρασιατική, εμφύλιος, Χούντα, Κύπρος). Αμόρφωτοι και ΑΝΙΚΑΝΟΙ Έλληνες πολιτικοί,(τσιράκια των Αμερικανών η δεξιά, ή των Ρώσων η Αριστερά,) με το σύμπλεγμα της δουλοπρέπειας, ρυμουλκούμενοι, ανίκανοι ετερόφωτοι, και αν δεν είστε τέτοιοι, τότε είστε “προδότες” της πατρίδας σας, υποτελείς δουλοπρεπείς στα κόμματά σας και στα ξένα συμφέροντα πουλημένοι.
  Τα εθνοκτώνα κόμματα που για αντιπολίτευση ή για μερικούς ψήφους “πουλούν” και διχάζουν την πατρίδα τους, (πάνω απ’ όλα το ατομικό τους συμφέρον!) το ΕΓΩ, το ένστικτο της ΥΠΕΡΟΧΗΣ προαιώνια κατάρα των Ελλήνων, η φαγωμάρα μεταξύ τους. Το ότι ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα και τον λαό της αυτά είναι για κότες ΜΟΝΟΝ, ή όταν δεν θίγετε το συμφέρον σας. Όταν έχουμε τέτοιους πατριώτες, (μισθοφόρους εθνικόφρονες κατόπιν πληρωμής) τι τους θέλουμε τους προδότες; Η υποτελειακή και δουλοπρεπή Δεξιά (το ανήκομεν στη δύση, το ΝΑΤΟ, κλπ. και η Αριστερά στη Ρωσία) ανεχόταν την συρρίκνωση, και τους ξεφτιλισμούς το 1956, και το 1958 με την συμφωνία Ζυρίχης (Καραμανλής κλπ.).(Μόνον ένας Παπανδρέου τους έτριξε λίγο τα δόντια). Αλλά η ηλιθιότητα…δεν διεκδικούμε τίποτα κλπ. αποθρασύνει τους Τούρκους. Αν αυτοί διεκδικούν μία φορά, εμείς δικαιούμαστε δύο. Έπρεπε να υπενθυμίζουμε συνεχώς σε όλον τον κόσμο, τους “ετέρου μας”, τους Αμερ-ικανούς κλπ. ότι οι Τούρκοι είναι κράτος ληστών και ζούνε πάνω σε ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ. Και όσο υπάρχει μνήμη και ιστορία θα υπάρχει και η διεκδίκηση, ο φόβος να τα ξαναπάρουμε τα κλεμμένα. Οι Τούρκοι ΜΟΝΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. αλλιώς δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ, όχι φυσικά με πόλεμο από εμάς…..
  Εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Ίμβρο Τένεδο Κωνσταντινούπολη Μικρά Ασία Σμύρνη κλπ. και όχι οι κλέφτες και καταπατητές αυτών των εδαφών. Αφήσατε τόσες ευκαιρίες, το 1955 ή 1964 ή το 1974, όταν ξερίζωναν, βίαζαν, έσκαβαν τάφους νεκρών, αποδεκατίζανε τον Ελληνισμό κλπ. και εσείς καθόσασταν σαν κότες, ενώ έπρεπε να μπάσετε σε ένα “ανατρεπόμενο τρένο” όλους τους Τούρκους της Θράκης και της Κύπρου και να τους αδειάσετε στα σύνορα για να ησυχάσουμε. Αυτές της ευκαιρίες θα της πληρώσουμε (τις πληρώνουμε) ακριβά. Σε 50 χρόνια η Τουρκία θα διεκδικεί όλη την Θράκη, γιατί οι μουσουλμάνοι της Θράκης (τουρκόγυφτοι κλπ.) κάνουν 10 παιδιά, οι Έλληνες 2, όποτε θα ανατραπεί η αναλογία και τότε θα φάμε καλά. Ας ώψωνται οι εθνικόφρονες προδότες.
  Μην μου πείτε για συμφωνίες Σεβρών, Λοζάννης, Ζυρίχης, κλπ. όσο τις σεβάστηκαν οι Τούρκοι, και τους κάνανε ντα, εμάς θα μας δώσουν το κρ…. αγαλματάκι για την άψογη στάση μας! Στην Κύπρο το 1974 έπρεπε να στείλουν αμέσως ενισχύσεις, στρατό, η Τουρκία έστειλε για την υπεράσπιση των Τουρκοκυπρίων (δικαίωμα από προδοσία Ζυρίχης, Καραμανλή), και τα αεροπλάνα μας να ανεφοδιάζονταν στο Κυπριακό έδαφος κλπ. (Δεν θα το επέτρεπαν οι φίλοι μας οι Άγγλοι; αν έχεις τέτοιους φίλους…. σεβαστήκαμε την φιλία τους!).
  Ποιοι μ-βλάκες, ποιοι κουρκουτιάρηδες εγκρίνουν την συγγραφή Ελληνικών σχολικών βιβλίων που αγνοούν της Ελληνικές μειονότητες στην Τουρκία, και αναφέρονται Αρμένιοι Κούρδοι κλπ. και τους μουσουλμάνους το θρήσκευμα τους ονομάζουν Τούρκους της Θράκης! Τούρκοι τα γράφουνε ή άσχετοι; σαμποτάζ στον εαυτό μας κάνουμε; Ένας αρσενικός άντρας δεν θα υπάρξει; Και μία υπερκομματική πολιτική από ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι από άσχετους ή πουλημένα τομάρια, κομματόσκυλα, επαγγελματίες μισθοφόρους εθνικόφρονες!! “προδότες”
  ΤΟΥΡΚΙΑ και Ελληνική υποτέλεια.
  Υπευθυνότης μηδέν, εθνικό έγκλημα “προδοσία” των 300ον χρηματοδοτούν την Τουρκία τους τουρκοκύπριους στρατό κατοχής τον Αττίλα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, κλπ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. Και ενώ έπρεπε να ζητήσουν την αποσύρει του να τον χρηματοδοτούν με 90 δις. (Ξεχνούν) ΑΓΝΟΟΥΝ τους 1619 αγνοούμενους και τους ξεριζωμένους. Τους “εποίκους” κλπ. θα τους βαφτίσετε τουρκοκύπριους; Είπαν ΝΑΙ στο σχέδιο Κόφι Ανάν, ΝΑΙ στην ένταξη της Τουρκίας. Οι Οθωμανοί ζητούν Τζαμί στην Παιανία και εδώ ΝΑΙ. Σε όλα ΝΑΙ; Δεν υπάρχει και ένα ΟΧΙ μας τελείωσε;;;;;Μ…..
  Οι Τούρκοι δεν έχουν ιστορία αλλά μόνον ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. ( Πρέσβης Γ. Γεωργίου).
  Ιστορία “είχαν μόνον οι Έλληνες”, τώρα θα μας γράψει η ιστορία ως ιστορικά ανιστόρητους!
  Ευρωπαίοι: Τι δουλειά έχει ένα βάρβαρο πρωτόγονο κράτος στην Ευρώπη;
  Και βάζουν την Τουρκία στην Ε.Ε επειδή έχουν ένα κλεμμένο κομμάτι Ελληνικής γης οι ασιάτες. Τουρκικός επεκτατισμός: Ράτσα κλεφτών αρπάγων, στο αίμα τους στο DNA κυκλοφορεί η συσσωρευμένη καθαρματικότητα τους. *(ΕΕΕ
  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΊΩΝ ( μουσταφά Κεμάλ 19/5/1919 από σφαγές 353.000 χιλιάδες νεκροί.) Σφαγές βασανιστήρια ταλαιπωρίες θάνατοι από εξάντληση. Ποντίων Κούρδων Αρμενίων ξεριζωμός 1911 5-23 από τους Τούρκους κλπ. κλπ.
  Γιορτή θριάμβου οι σφαγές του Κεμάλ Ατατούρκ (εγκλήματα θριάμβου).
  =Ληστές εδαφών: Είναι περήφανοι που είναι Τούρκοι, οι στρατοκρατούμενοι με τις σφαγές για εθνική κάθαρση, ληστές εδαφών, λαοί αρπακτικά.
  Τουρκική “φιλία”: Το1955 σύληση νεκροταφείων παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες
  Πόσο μας στοιχίζουν 40 παραβιάσεις την ημέρα από τους Τούρκους; Οι εξοπλισμοί γιατί έτυχε να συνορεύουμε με ένα ληστρικό κράτος; Και να ζούμε για αυτούς τους λόγους στη φτώχια και με την απειλή του πολέμου;
  =Με τις προκλήσεις τις παραβιάσεις τις διεκδικήσεις στο Αιγαίο επιβεβαιώνετε την καθαρματικότητα σας.
  =Ούτε η χώρα τους είναι δικιά τους (κλεμμένη καταπατημένη) και διεκδικούν συνέχια……
  Ή να ζητήσουν και οι Αρμένιοι της Κύπρου, να τους δοθεί ένα κομμάτι να κάνουν και αυτοί ένα ψευδοκράτος και να γίνει η Κύπρος μπορντέλο κράτος.
  =Άλωση της Κωνσταντινούπολης 29/5/1453 Μαύρη τρίτη.
  =21 ψηφίσματα ??? για την Κύπρο, οι Τούρκοι τα αγνόησαν δεν τα σεβάστηκαν.
  =Ισλαμικό κέντρο εργαστήριο παραγωγής θρησκευτικών ζώων καμικάζι και θρησκευτοκαθαρμάτων.
  Να ζητήσουν από την Ενωμένη Ευρώπη και οι Κούρδοι οι Αρμένιοι της Τουρκίας και όποιοι άλλοι, να τους δοθεί ένα κομμάτι να κάνουν και αυτοί ένα ψευδοκράτος (από τα Ελληνικά κλεμμένα εδάφη τους), μην χρησιμοποιείτε δύο μέτρα και πέντε σταθμά.
  =Μετά 30 χρόνια τα καθάρματα του κόσμου ανοίγουν τους φακέλους. Οι Έλληνες πότε θα τους ανοίξουν; (Μπας και είμαστε ποιο καθάρματα και δεν ανοίγουμε τον φάκελο της Κύπρου;)
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Προδοσίες. “Προδοτικές” κυβερνητικές, πολιτικές κλπ.
  Διάγομε μια περίοδο υποτέλειας προδοσίας και υποταγής, και σερνόμαστε σαν σκουλήκια επί της γης.
  Από κάτι κουλκουτιαραίους, αμόρφωτους και ψωραλέους, και υποπροϊόντα υποτιμημένο πέους. Τι περισσότερο μπορεί να κάνη ένας “προδότης” από το να πουλήσει την Ελλάδα στους ξένους;;; -Απλά να υποστηρίζει τους γείτονες τους, ενώ αυτοί συνεχώς θέλουν να σε φάνε το σπίτι το οικόπεδο και εσένα.….
  =ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ανίκανοι. Νησιά υπέδαφος ορυκτά πετρέλαια και τη ακρόπολη. Για να μας σώσετε από το δημόσιο χρέος. 250 εκατομμύρια ευρώ η αναξιοποίητη περιούσια του δημόσιου ευκαιρία να την “αξιοποιήσετε” όπως αξιοποιήσετε τα τους κλέφτες του απατεώνες τα λαμόγια.
  =Όταν δεν έχουν κοινή γραμμή τα κόμματα σε εθνικά θέματα, πατρίδα κράτος έθνος κλπ. ένας από του δύο ή όλοι είναι
  σχεδόν προδότης.
  =Ρε-“πούστη”… τι θα γίνει με το βιβλίο τις έκτης δημοτικού; Λες…Made in USA..κλπ. ΣΙΑ ΜΙΑ και ΜΑΦΙΑ.
  Ρεπούση Γιαννάκου μας σκάψανε τον λάκκο, και η ιστορία που γράφτηκε με ΑΙΜΑ, την ξανάγραψαν με τα πόδια, και εγώ ας βόσκω βόδια, να πληρώνω τις βλακείας στα διόδια, στα βουνά και με τα πόδια.
  =Όχι και να ζητείται άδεια από τους Τούρκους για την συγγραφή σχολικών βιβλίων στην ψωρακώστηνα.
  =ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ: Θα ήσουν υπερήφανος αν έφτιανες κουμπάρο την Πάσαρη.
  =Θα ψηφίζες ένα κόμμα που παραποιεί την ιστορία από την κ. Ρεπούση;;;; -Όχι ρε πούστη!

  =Γενοκτονίες 353000 χιλιάδες σφαγμένοι βιασμένοι σκοτωμένοι γενικός πεθαμένοι ήταν ο συνωστισμός στη Σμύρνη όχι φυσικά 353000 χιλιάδες σφαγμένοι βιασμένοι κλπ. Είκοσι μέτρα λόφο σχημάτισαν τα σφαγμένα και στοιβαγμένα κεφάλια, να γιατί συνωστιζόταν (κατά των Μ-βλακών και ηλιθίων).
  =Κεφάλια απ’ το σόμα χωρισμένα, συνωστίζονταν στο λιμάνι, για να φύγουν τα καημένα. (Λες να το έγραψαν Τούρκοι;;;;)
  Αμερικανική κτηνωδία. Όπια κοπριά και αν σηκώσεις σε όλη τη γη, από κάτω αντί για
  σκατόπαμπλους θα βρεις Αμερικανούς.Σε όλον τον κόσμο: Βάσεις και επεμβάσεις, τι ν’ αφήσεις και να πιάσεις, ποιο να χλευάσεις τι θαυμάσεις, ή ποιόν θεών τους να εκθειάσεις .47 επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο από τους
  Εβραίομασόνους της Αμερικής mede in USA με εκατοντάδες νεκρούς …..το καμάρι τους.
  Τουρκία: Τολμούν να μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα οι καταπατητές -Τουρκία κλπ.
  καθάρματα. Πως δέχονται καταπατητές εδαφών που εξαφάνισαν (σκότωσαν) 1618
  αγνοούμενους (Ντεκτάς κλπ.) να τους δέχονται στην Ε.Ε; Ντροπή σας….
  =Δυστυχώς η πολιτική είναι ένα αναγκαίο κακό των καθαρμάτων, όπως όταν σε πιάνει κόψιμο.

  ΣΙΝΕΜΑ: ΣΗΜΕΡΑ =====ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΓΩΝ =====
  Συνωστισμός στα αποχωρητήρια = Ελληνική ταινία Τουρκικής προελεύσεως
  Γιαπωνέζικης κατασκευής Γαλλική ομιλούσα Αμερικανικής παραγωγής ΜΑDΕ ΙΝ
  ΤΑΙWΑΝ σε πρώτη προβολή γυρισμένη σε χαϊβάνοσκοπ (σινεμασκόπ). Κατάλληλο για ανη-λύκους

  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ zinis@otenet.gr

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.