Οι λαθρομετανάστες ως Δούρειος ίππος,οι χορηγοί του ταξιδιού και η Συνθήκη του Δουβλίνου II


Το θέμα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει πάρει πια τραγικές διαστάσεις,τις οποίες νιώθουν στο πετσί τους οι Ελληνες από τη μια άκρη ως την άλλη. Φτάσαμε στο σημείο ο πιο φιλόξενος λαός του κόσμου να χαρακτηρίζεται ρατσιστής.Ομως όταν η εισροή αλλοδαπών είναι ανεξέλεγκτη και τείνει να γίνει ρέουσα πληγή για τους γηγενείς τότε δεν τίθεται θέμα ανθρωπισμού ή φιλοξενίας.

Τα πάντα έχουν ένα σημείο κορεσμού,από κει και πέρα γίνεται υπερχείλιση πνίγοντας δικαίους και αδίκους! Το πρόβλημα βέβαια το ‘χει ο λαουτζίκος σε κέντρο κι επαρχία κι όχι η ελίτ των βορείων προαστίων,που όπως είδαμε πρόσφατα στο Ψυχικό έχει τη δύναμη να κινητοποιεί εισαγγελία και αστυνομία και να τους διώχνουν προς λαϊκότερες γειτονιές.

Ολοι όσοι κόπτονται υπέρ των λαθρομεταναστών πιθανότατα δεν είχαν την τύχη-ατυχία να υποστούν τις επιθέσεις των,ούτε να συνυπάρχουν ως “έμποροι” στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί τους.
Δεν θα επεκταθούμε στην οργανωμένη εγκληματικότητα,ούτε στις αρρώστιες,ούτε στην εκμετάλλευση κι αυτών των ίδιων(κακά τα ψέματα δεν ζουν ζωή χαρισάμενη),αφού είναι γνωστά πράγματα ακόμα και στους ανευθυνοϊθύνοντες του τόπου και φυσικό επακόλουθο της λαθραίας διαβίωσης.

Προσωπικά πιστεύουμε ακράδαντα πως στόχος είναι η αλλοίωση της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού με απώτερο σκοπό την άλωση της χώρας μας εκ των έσω.

Ουσιαστικά οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως Δούρειος ίππος των κατακτητών μας με τις ευλογίες των Ελληνικών κυβερνήσεων.Μέτρα όπως το τείχος στον Εβρο είναι τουλάχιστον αστεία,αν όχι ύποπτα και για κονόμα του κατασκευαστή.Δηλαδή τι μας λέτε κύριοι;Αν μπορούν να μπουν με τόση άνεση οι εξαθλιωμένοι φτωχοπρόδρομοι,τότε ένας οργανωμένος στρατός μιας εχθρικής χώρας θα κάνει περίπατο.Ξέφραγο αμπέλι σε απλά Ελληνικά!Και δεν καταλαβαίνετε πως μ’ αυτά υποτιμάτε και απαξιώνετε τη δύναμη του Ελληνικού Στρατού.

Αφήστε και τη φαεινή ιδέα για πλοία που θα φιλοξενούν λαθρομετανάστες! Αλλού είναι το θέμα και κει πρέπει να ψάξετε αν πραγματικά δεν συνηγορείτε στην αθρόα εισροή λαθρομεταναστών κύριε Παπουτσή και λοιποί επαΐοντες. Ποιοι και με ποιο σκοπό χρηματοδοτούν όλη αυτή τη διακίνηση κακομοίρηδων από τα βάθη της Ασίας;

Μόνο το πέρασμα από την Τουρκία στην Ελλάδα είτε από τον Εβρο,είτε δια θαλάσσης στοιχίζει 1000 ευρώ το άτομο.Βάλτε και τα υπόλοιπα έξοδα από τη χώρα τους μέχρι τα παράλια της Τουρκίας,συνυπολογίστε και περιπτώσεις που διακινούνται ολόκληρες οικογένειες και θα δείτε πως δεν βγαίνει το ταξίδι προς τη γη της επαγγελίας άνευ χορηγών.Αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει να έχουν στη χώρα τους οικονομίες 5000 με 10000 ευρώ δεν θα ξεκινούσαν την περιπέτεια για την Ιθάκη.

Ψάξτε επίσης να βρείτε ποιοι κατέβαλαν προχτές τα έξοδα των ταξί από την Αθήνα για την Καβάλα και ποιοι ναύλωσαν τα αεροταξί για τη μεταφορά των Αφγανών στη Γένοβα κι ίσως ανακαλύψετε τον “τροχό”! Κάτι τελευταίο:Γιατί δεν λέτε στο λαό για τη «Συνθήκη του Δουβλίνου II»,ποιος την υπέγραψε,ποιες οι δεσμεύσεις μας και γιατί δεν ζητάτε την κατάργησή της ή έστω την αναθεώρηση συγκεκριμένων όρων της;

Ζείδωρον

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Οι λαθρομετανάστες ως Δούρειος ίππος,οι χορηγοί του ταξιδιού και η Συνθήκη του Δουβλίνου II

 1. Ὁ/ἡ Έλλην .... γράφει:

  Δούρειος ίππος, για τα σχέδια του κίσιγκερ του λαοφάγου, ξεφτιλοαμερικάνου, Εβραίου κατά καιρούς.
  Αυτά είναι τα εφαρμοσμένα σχέδια, που επινοήθηκαν πριν μερικές δεκαετίες και πραγματοποιούνται τώρα που τους δόθηκε η ευκαιρία, και με μεγάλη επιτυχία ας είναι καλά τα σκυλάκια τους τα καλοεκπαιδευμένα, όπως ξέρετε πολύ καλά όλοι σας ποιοι είναι αυτοί, δυστυχώς πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες καλά το μάθημά τους, για να μάθουν να ψηφίζουν.
  Και βέβαια, (πιστεύουμε ακράδαντα πως στόχος είναι η αλλοίωση της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού με απώτερο σκοπό την άλωση της χώρας μας εκ των έσω.)
  Αυτά είναι και τα σχέδια του κίσιγκερ,
  (Γιατί δεν λένε στο λαό για τη «Συνθήκη του Δουβλίνου II»,ποιος την υπέγραψε, ποιες οι δεσμεύσεις μας και γιατί δεν ζητάνε την κατάργησή της ή έστω την αναθεώρηση συγκεκριμένων όρων της;)
  Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε
  Μας φάγανε τα αμερικανάκια, κ.λ.π.
  Έλλην
  +++++++

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ENEDRA γράφει:

  ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΙΣ ”ΚΑΡΑ” ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   Ρατσιστής είναι αυτός που θεωρεί κατώτερο είδος άλλες φυλές….

   Μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για τους Αμερικάνους εσύ που δεν είσαι;

   Εθνικιστής είναι ο υποστηρικτής της εθνικής ιδέας και ταυτότητας…

   Αλλά εσύ μάλλον αναφέρεσαι στους εθνικοφασίστες…..

   Όσοι ονομάζουν ρατσιστές και εθνικιστές όσους απλά δεν αντέχουν την τρομοκρατία των καπιταλιστών που διαλύουν έθνη στέλνοντας τους μετανάστες ή ξεριζώνοντας την ιστορία τους μάλλον είναι οι ίδιοι οι χειρότεροι ρατσιστές γιατί σιγοντάρουν τα αμερικανάκια……..

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.