Ο Παπανδρέου σε κατάσταση σοκ!


Η κυβέρνηση θέλει τώρα να πλησιάσει τον …λαό!

Σοκ έχει πάθει ο Γ. Παπανδρέου από τις δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του και από όσα του μεταφέρουν υπουργοί και βουλευτές που τολμούν ακόμη να κατέβουν στο δρόμο ή να πάνε περιοδεία.

Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, αγωνία, φόβο και ανασφάλεια για το μέλλον και χρεώνει όλο αυτό το χάος στα πολιτικά κόμματα και κυρίως στην κυβέρνηση για τα ψέματα που είπε προεκλογικά.

Η εγκατάλειψη του ΠΑΣΟΚ από τη βάση προκάλεσε πανικό γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός επιχειρεί να βρει φόρμουλα προσέγγισης με το λαό.

Σε σύσκεψη στο Μαξίμου αποφασίστηκε κάθοδος των στελεχών στον κόσμο, κυρίως στην περιφέρεια, προκειμένου να τους πείσουν ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σωστά, σωτήρια και αναγκαία. Αποφασίστηκε επίσης η σύγκλιση Εθνικής Συνδιάσκεψης μέχρι τον Ιούνιο, Εθνικού συμβουλίου μέχρι τον Φλεβάρη και Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι τα τέλη του Γενάρη. Μια προσπάθεια να φανεί ότι κάτι κινείται στο ακούνητο κυβερνών κόμμα.

Από την άλλη, η σύγκλιση Εθνικού Συμβουλίου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι τον Φεβρουάριο ενισχύει περισσότερο το σενάριο της πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης.
Από τις πληροφορίες για τη σύσκεψη της Τρίτης προκύπτει επίσης ότι τέθηκε το θέμα της ανασυγκρότησης σε τρία επίπεδα κόμμα – κοινοβουλευτική ομάδα – κυβέρνηση. Και τα τρία διαλυμένα, οπότε τρέχουν να γεμίσουν μπαταρίες και να βρουν δικαιολογίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν το λαό. Το βαρύ κλίμα από τον Πάγκαλο που βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, οι φήμες για αναδιάρθρωση του χρέους που όλο αυξάνονται, τα οικονομικά στοιχεία που παρά τις θυσίες είναι άσχημα, είναι από τα θέματα που θα απαιτήσουν εξηγήσεις οι πολίτες. Όπως και για δύο εκφράσεις που θα μείνουν αξέχαστε. Το υπάρχουν λεφτά και το μαζί τα φάγαμε.

Για να δούμε πώς θα δικαιολογήσουν το χάλι της χώρας;

Πηγή

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.