ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!


Ρεζίλι και στους συντρόφους…

Γράφει ο ΑΒ

Μπορεί να του δίνουν βραβεία οι τραπεζίτες αλλα ο Παπανδρέου αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή ως προς  την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί στην Ελλάδα απο το γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα.

Υπό τον τίτλο «Στο PS, η κοινωνική πολιτική στο επίκεντρο, για να αποφευχθεί μια κατάσταση τύπου Παπανδρέου », η γαλλική εφημερίδα  L’HUMANITE, σε ρεπορτάζ της Lina Sankari, αναφέρει ότι η αριστερή πτέρυγα του σοσιαλιστικού κόμματος εξακολουθεί να υποστηρίζει στο εσωτερικό της παράταξης, ότι τα ζήτημα κοινωνικής πολιτικής θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο της συζήτησης του κόμματος, ενόψει των εκλογών των σοσιαλιστών για καθορισμό του υποψηφίου τους στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη επιθεώρηση Δημοκρατία και Σοσιαλισμός, σημειώνεται:

«Σε μια κοινωνία μισθωτών σε ποσοστό 90%, το κοινωνικό ζήτημα είναι αποφασιστικής σημασίας. Η αύξηση των μισθών -μια εξίσου οικονομική όσο και κοινωνική αναγκαιότητα- η μείωση του χρόνου απασχόλησης, το δικαίωμα στη συνταξιοδότηση και στην κοινωνική ασφάλιση οφείλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος των σοσιαλιστών, εάν θέλουμε να απαλλαγούμε από το Sarkozy και να μην εκλέξουμε ένα …Γάλλο Παπανδρέου».

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.