Έρχεται ο μεγάλος χαμός! Ο Παπανδρέου αδειάζει τον Πάγκαλο!!!


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά το νέο άδειασμα του πρωθυπουργού στον κ.Πάγκαλο. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του πως “ο δημόσιος υπάλληλος είναι το κλειδί της αλλαγής” και πέταξε το καρφί για τον κ.Πάγκαλο λέγοντας πως “εμείς είμαστε περαστικοί. Εσείς είστε ο θεματοφύλυκας και η συνέχεια του κράτους”.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκφράζουν ανοιχτά πλέον την δυσφορία τους για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, ενώ και μέλη του υπουργικού συμβουλίου με δημόσιες τοποθετήσεις τους υπογραμμίζουν πως “οι δηλώσεις Πάγκαλου αφορούν μόνο τον ίδιο”.

Από την πλευρά του αντιπροέδρου, γίνεται λόγος για παρερμηνεία των δηλώσεων του και προσθέτουν πως δεν έχει τεθεί ζήτημα παραίτησης του αντιπροέδρου.
Πληροφορίες, αναφέρουν πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών όπου και θ’αποσαφηνιστεί η παραίτηση ή όχι του κ.Πάγκαλου.

Στα πλαίσια του διαφαινόμενου προεκλογικού αγώνα που έχει αρχίσει ο Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πάρει κεφάλια, για να γλιτώσει το δικό του. Πολύ καλές πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η κομματική βάση (σε τοπικό επίπεδο στελεχών) δεν έχει ειδοποιηθεί για πρόωρες εκλογές και είναι τελείως ανέτιμη για κάτι τέτοιο.
Οι κακές γλώσσες, αναφερόμενες στην “πατριωτική” και “διαφανή” στάση του Γιώργου Παπανδρέου, λένε πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αφήσει μία εικόνα που θα τον κρατήσει μακριά από τον Κορυδαλλό, αφού δεν προβλέπεται να τον δεχθεί ΚΑΝΕΝΑ κράτος σε περίπτωση που πάρει κι αυτός κάποιο αεροπλάνο για να φύγει. Και οι εκφράσεις του προσώπου του Γιώργου Παπανδρέου ομολογούν αδιέξοδο που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργεύων του ΔΝΤ…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.