ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ


Αγαπημένε μου κ. Μίκη, Αγαπημένοι μου Φίλοι,
Αισθάνομαι, σαν Συνταξιδιώτης του πλοίου που είναι έτοιμο να ναυαγήσει, να πω την ταπεινή μου άποψη, αλλά και ΑΠΟΛΥΤΗ, πώς να μην βουλιάξουμε! Κατανοώ πλήρως την πίκρα, την αγανάκτηση, την ανασφάλεια και την απογοήτευση που γεννάει την διαταραχή, την εκδίκηση και την ανυπομονησία για γρήγορες λύσεις, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα αν θα είναι συλλογικά ικανοποιητικό ή ατομικό. Για να κατανοήσουμε όμως πρώτα την αιτία που ήρθαμε σ’ αυτή την άθλια και πτωτική κατάσταση, είναι αναγκαίο να κάτσουμε, ο καθένας μόνος του, ν’ αποδεχθούμε τα βασικά σφάλματά μας!
Μήπως, ελλείψει Διαύγειας και Γνησιότητας, όπου επακολουθεί θολούρα, υποκρισία και δουλοπρέπεια, δώσαμε τα Περίφημα Όπλα μας, την ΕΛΠΙΔΑ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μας, σε ίδιους ηθοποιούς; Και ο ένας ρίχνει τον άλλον;
Παρατηρείτε στους εαυτούς μας και στους γύρω μας ότι σχεδόν όλοι μας αποποιούμαστε τις ευθύνες και εύκολα ο ένας τις ρίχνει στον άλλον! Ακόμη και ο Πρωτεργάτης του κινήματος επισήμανε την «αρρωστημένη νοοτροπία», γι’ αυτούς που χρειάζονται ως δεκανίκια τους χειραγωγούς!
Επισημαίνω κι εγώ με την σειρά μου προς τον κ. Μίκη και τους λοιπούς Φίλους: Πώς είναι δυνατόν, όπως λέτε, με την νεοελληνική νοοτροπία να ελπίζουμε σε μία αληθινή αλλαγή, όταν, Αγαπημένοι μου, το σύστημα της παιδείας δημιουργεί συνέχεια μονάδες παραγωγής για μπίζνες και αλληλορίξιμο, χωρίς τα Αισθήματα της Αγάπης, του Σεβασμού και της Αξιοπρέπειας; Τα γράμματα από μόνα τους είναι εντελώς κούφια, χωρίς καθόλου Ανθρωπιά! Δεν νομίζω ότι υπερβάλλω στο ελάχιστο, όταν παρατηρούμε ότι οι Άνθρωποι που κατέχουν και κατευθύνουν την Ανθρωπότητα, από βάθους αιώνων μέχρι σήμερα, την εκτροχίασαν και εξαθλίωσαν σε απίστευτα απογοητευτική επιβίωση! Πότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι λείπουν απ’ την επικοινωνία μας τα πιο Ουσιαστικά Θεμελιώδη Κυρίαρχα Αισθήματα, της ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ;
Πρώτα απ’ όλα, αφού οι Άνθρωποι είναι διχασμένοι με τον ίδιο τους τον Εαυτό, πώς θα συνενωθούμε, όταν δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε ΕΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ; Επιτρέποντας στους εκάστοτε χειραγωγούς να μας κατηχούν μ’ ένα σωρό ανόητες διαφορές!
Δεύτερον, όλο το παγκόσμιο σύστημα, για να διαιωνίζει το «ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ», έχοντας την Ανθρωπότητα συνέχεια στη ΣΚΛΑΒΙΑ και στο ΣΚΟΤΑΔΙ, εκτός ότι έχει ειδικούς ΔΙΧΑΣΤΕΣ στην παιδεία, για δημιουργία «πολιτικών κομμάτων» – αυτό το ξέρετε, κ. Μίκη, πολύ περισσότερο ως βουλευτής που ήσασταν – διαμορφώνει τους εγκέφαλους των παιδιών κλωνοποιημένους ως συγκοινωνούντα δοχεία, με τις ακριβώς ίδιες ιδιότητες και σκεπτικό του ατομικισμού, του εγωισμού και του ανταγωνισμού!
Τις παλαιωμένες αντιλήψεις και πτωτικές ιδιότητες των άρρωστων προγόνων τις ενσωματώνουν στους νέους και γι’ αυτό διαιωνίζεται αυτή η απεχθής και δύσοσμη κατάσταση! Μη μένουμε στην αυταπάτη ότι με μυαλά που περιέχουν το ίδιο σκεπτικό θα γίνει πιο υγιής αλλαγή! Φυσικά γίνονται αλλαγές πάντα, με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά ακριβώς με την ίδια υποκριτική, ιδιοτέλεια και εκμετάλλευση! Το τόσο απλό και αναμφισβήτητο ρητό: «Ο Μανωλιός αλλάζει τα ρούχα του αλλιώς»!
Θεωρώ ότι λίγο πολύ έχουμε αφυπνισθεί και γνωρίζουμε την αιτία του κατρακυλίσματος. Παρατηρώ όμως με μεγάλη μου λύπη, κ. Μίκη, παρ’ ότι υγιώς σκεπτόμενος αρχηγός του κινήματος, έχετε επιτρέψει οι συνεργάτες σας να εκφράζονται προς τους συνανθρώπους μας με την τόσο μισητή διχαστική λέξη «εχθροί»!
Κατά την εγγραφή μου ως μέλους, όταν μπήκα στο φόρουμ, για να μπορέσω να σας γράψω την επιστολή μου ως επισήμανση της πολυπόθητης «ΛΥΣΗΣ», διαπίστωσα ατυχώς ότι υπάρχει στα μικρά πλαίσια των «αντίθετων» η λέξη «εχθροί»! Όπως βλέπετε, η αρρωστημένη νοοτροπία που δηλώσατε παραμένει σε κάθε αλλαγή, επιβεβαιώνοντας τα προαναφερόμενά μου, για τον «Μανωλιό που αλλάζει τα ρούχα του αλλιώς»!
Πιστεύω να έχετε συνειδητοποιήσει, άσχετα αν δεν μπορείτε να το ομολογήσετε δημόσια, ότι γενικά οι πολιτικοί είναι παγιδευμένοι απ’ τους γκουρού της οικονομίας, όπως κατ’ επέκταση όλη η ανθρωπότητα! Βλέπετε ξεκάθαρα, είσαστε 50 χρόνια στον πολιτικό στίβο, αλλά δεν καταφέρατε, όπως και κανένας απολύτως πολιτικός δεν κατάφερε να εξυγιάνει και να εμπνεύσει τον λαό προς εξύψωση!
Δεν φταίτε όμως, εφόσον δεν γνωρίζετε τον τρόπο, όση καλή διάθεση και να κουβαλάτε. Έχουμε ευθύνη, όταν γνωρίζουμε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και το αποκρύπτουμε.
Ατυχώς, έχουμε ένα κόσμο παγιδευτών, που παγιδεύει έναν άλλο κόσμο. Αυτή η διαμάχη διαιωνίζεται από βάθους αιώνων. Το επίπονο και δυσάρεστο διαχρονικό πρόβλημα το γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι. Τώρα χρειάζεται ν’ απεστιαστούμε απ’ το πρόβλημα, για να εστιαστούμε στην αναζητούμενη ΛΥΣΗ!
Πάμε να αντικαταστήσουμε ένα ετοιμόρροπο σπίτι, χωρίς ισχυρό θεμέλιο!
Θέλουμε να τρώμε υγιείς καρπούς, όταν δεν το έχουμε βρει, για να αντικαταστήσουμε το σάπιο δέντρο.
Χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να συνειδητοποιήσουμε όλο και βαθύτερα με ειλικρίνεια την αιτία της Ανθρώπινης πτώσης. Και αυτή είναι η έλλειψη της πιο Θεμελιώδους Αναγνώρισης, ότι η άγνοια του Εαυτού μας είναι η αιτία που οδηγεί τον Άνθρωπο σε πτώση και οδηγεί το Ανθρώπινο Γένος στον εκτροχιασμό και στην αποσύνθεση! Και μόνο η Γνώση του Εαυτού μας μπορεί να μας εξυψώσει.
Συνεπώς, μήπως χρειάζεται αυτή η ταπεινή αποδοχή; Ότι όλοι μας είμαστε λίγο πολύ υπεύθυνοι, γιατί συμπλέουμε στο ίδιο πλοίο;
Μήπως χρειάζεται να ασχοληθούμε σοβαρά και ειλικρινά με αυτό το πολυτιμότερο, που έχουμε καταφρονήσει; Την Γνώση του Εαυτού μας;
Μήπως απόκρυψαν οι διαμορφωτές του κόσμου, την ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, κι εμείς με την αδιαφορία μας συμβάλαμε στην ισοπέδωσή μας;
Μήπως υπακούμε σταθερά και τυφλά, στα μηνύματα του κάθε ανόητου και υπάλληλου των παραπλανητών;
Μήπως κουφαίνουμε συνέχεια στην πιο Ευγενή Υπόδειξη των Φωτεινών Προγόνων μας: στο «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ»; Και αρκούμαστε να διαβάζουμε μερικά φιλοσοφικά βιβλία, να παριστάνουμε τους φιλόσοφους;
Αγαπημένοι μου Φίλοι, η πιο Σημαντική Ευγενής Επισήμανση και Υπενθύμιση που μπορώ να κάνω είναι η τόσο Αναγκαία Επιστροφή μέσα μας! Θα τεθεί από πολλούς το ερώτημα: γιατί να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας; Όσοι το θέσουν, αν ειλικρινά ρωτάτε για να μάθετε προς εποικοδόμηση, ακούστε όσο μπορείτε προσεκτικά γιατί είναι Αναγκαία:
Η Γνώση του Εαυτού μας είναι η «ΑΡΧΗ» του χιλιομπερδεμένου κουβαριού μας. Ο καθένας έθεσε την δική του ιδεολογία και τρελοφιλοσοφία ως «αρχή» στο ταξιδιωτικό κουβάρι της Ζωής μας και μας κατέστησαν κατασυγχυσμένους!
Όταν λοιπόν ανακαλύψουμε την ΑΡΧΗ μας μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας, είναι φυσικό επακόλουθο να ξεμπερδευτούμε και να κατανοήσουμε απόλυτα τον ρόλο του κάθε ιδιοτελή ηθοποιού, που μας χρησιμοποιεί για το προσωπικό του έργο!
Η Γνώση του Εαυτού μας εμπεριέχει τα Θεμελιώδη Αισθήματα της Αγάπης, του Σεβασμού, της Διαύγειας, της Αξιοπρέπειας, της Ανιδιοτέλειας και της Αυξανόμενης Κατανόησης! Απαραίτητη προϋπόθεση της αποδοχής ότι χωρίς αυτά τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ουδέποτε μπορούν να συνυπάρξουν Γνήσιες Επικοινωνίες!
Μας διδάσκει το παρελθόν ότι, όσο κουβαλάμε μέσα στα μυαλά μας τις μολυσματικές καρκινογόνες ευτελείς ιδιότητες της ιδιοτέλειας, της ζήλειας, της υποκρισίας, της αναξιοπρέπειας, του ανταγωνισμού, της έπαρσης, της δουλοπρέπειας και του ψευτοσεβασμού, θα υπάρχει αλληλεπίδραση για όσους δεν ασχολούνται με την Γνώση του Εαυτού μας, μέχρι την σημερινή αναμφισβήτητη εκμηδένιση και σήψη του Ανθρώπινου Γένους!
Η ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ είναι αναγκαίο να συνειδητοποιηθεί όσο πιο γρήγορα από περισσότερους, για να διαδίδουν το Σωτήριο Ευγενές Μήνυμα της επιστροφής στην Προσφιλή Γνώση του Εαυτού μας! Όλα μα όλα τα μηνύματα που δεν μας εμπνέουν προς την Γνώση του Εαυτού μας εμπεριέχουν την ευτελή καρκινογόνο ιδιότητα της ιδιοτέλειας, με την οποία ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
ΕΔΩ βρίσκεται το κλειδί της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ μας και του αλληλοσεβασμού, για Συλλογική Εξέλιξη και βαθμιαία εξάλειψη όλων των σκουπιδιών που μας περιβάλλουν μέσα μας και έξω μας!
Η Αληθινή και πιο κοντινή Θεραπευτική Διεύθυνση για όλους μας είναι μόνο και μόνο Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ! Όπως είναι το σωσίβιο αναγκαίο για τον ναυαγό, ακριβώς έτσι είναι αναγκαία η Γνώση του Εαυτού μας για κάθε λαό! Μόνο τότε θ’ αρχίσει να ξαναλάμπει ο Άνθρωπος και σταδιακά η Ανθρωπότητα: όταν αναγνωρίσουμε μέσα μας την ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ, που μας παρέχει την Αναπνοή της και Ζούμε! Βαθμιαία θα συνειδητοποιήσουμε τις Θεμελιώδεις Ομοιότητές μας και θα ξαναρχίσουν οι Ανιδιοτελείς και Γνήσιες Ευσεβείς Επικοινωνίες μας, ως αντάξιες της ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ μας! Με τα Θεία Αισθήματα της Αγάπης, του Σεβασμού και των παρεμφερών, που έχουμε έμφυτα όλοι μέσα μας, θα κλείσουμε όλα τα «χάσματα» που δημιουργήσαμε απ’ την Άγνοια του Εαυτού μας και έχουν γυρίσει μπούμερανγκ ως μάθημα λίγο πολύ σε όλους μας!
Δεν γνωρίζουν οι Άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την Γνώση του Εαυτού μας ότι όλοι μας στον πλανήτη συμπλέουμε στο ίδιο πλοίο και ότι καθόμαστε πάνω σ’ ένα εύθραυστο «ΝΤΟΜΙΝΟ», που, όταν πέσει το πρώτο αντικείμενο, θα πέσουν όσα κι αν υπάρχουν πίσω του. Στον καθένα θα έρθει και η στιγμή που θα πέσει απ’ την καρέκλα του, γιατί είναι συνδεμένος με το Παγκόσμιο Ντόμινο! Όσοι είναι μακριά απ’ τα πρώτα καθίσματα γελάνε για τους πρώτους που πέφτουν, αλλά δεν γνωρίζουν, λόγω της αλαζονείας τους, ότι θα επηρεάσει το πέσιμο των πρώτων και το δικό τους πέσιμο! Όπως πολλοί που έχουν συσσωρεύσει χρήματα και νεκροπαίχνιδα, έχουν ξεχάσει ότι κάποτε θα φύγουν κι αυτοί, διότι το πέπλο της απληστίας τους δεν τους επιτρέπει να δουν κατάματα την ανόητη αυταπάτη τους!
Γνωρίζω ότι ατυχώς το βιοποριστικό του καθένα εξαρτάται απ’ τους ΧΡΗΜΑΤΟΚΟΠΤΕΣ, που έχουν διαμορφώσει την επιβίωση της Ανθρωπότητας στα μέτρα τους και παράλληλα κατάφεραν και την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, υποβάθμιση και διάβρωση των Ανθρώπων! Συνεπώς και οι Άνθρωποι, για να εξασφαλίζουν το χρήμα, αλληλοδουλεύουν ο ένας τον άλλον και εκμεταλλεύονται ό,τι Ιερό και Όσιο υπάρχει. Έτσι και την ΙΕΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ την εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί και την κατέστησαν θεωρία, πουλώντας την σε βιβλία!
Η Γνώση του Εαυτού μας, με την οποία ασχολούμαι 35 χρόνια, δηλώνω απ’ την εμπειρία μου ότι δεν έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με οποιαδήποτε μορφή κοσμοθεωρίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας ή θρησκείας! Είναι μόνο και μόνο ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Γι’ αυτό είναι μπερδεμένοι οι Άνθρωποι: έχουν μπλέξει με σεμινάρια και βιβλία και νομίζουν ότι σπουδάζουν την Αυτογνωσία! Η Ανθρωπότητα χωλαίνει και κάνει τα ίδια σφάλματα, διότι βρίσκει πρόχειρες, υποκριτικές, συμβιβαστικές λύσεις. Κι επειδή δεν υπάρχει θεμέλιο, αργά ή γρήγορα γκρεμίζονται και γι’ αυτό διαιωνίζεται αυτή η δύσοσμη και παρανοϊκή κατάσταση.
Ενώ με την ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ μας αρχίζουμε μια Αληθινή και Ριζική Μεταμόρφωση, που δεν θα έχει επιστροφές στο ανόητο παρελθόν κι έτσι μόνο θ’ απεγκλωβιστούμε απ’ τον φαύλο κύκλο. Αρχίζοντας ένας-ένας να ομορφαίνει εσωτερικά τον εαυτό του, είναι ταυτόχρονα άρρηκτα συνδεδεμένος με το προσωπικό του παρόν και με το όμορφο οραματισμένο μέλλον! Αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με την παρούσα εσωτερική ομορφιά μας, πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα όμορφο όραμα; Μήπως λοιπόν είναι απερίγραπτος ο βαθμός της αυταπάτης;
Αν επεξεργαστείτε την παρούσα δήλωσή μου βαθιά και με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσει η Καρδιά σας την προσφιλή μας λύση. Επιτέλους ν’ αρχίσουμε να δίνουμε τόπο και στην Καρδιά μας, που θα μας παρέχει την αλάνθαστη και αξιοπρεπέστατη καθοδήγηση σε όλο το ταξίδι της Ζωής μας. Ας παραιτηθούμε βαθμιαία απ’ την μυαλοκίνηση και ας μάθουμε την ΚΑΡΔΙΟΚΙΝΗΣΗ! Οι σκέψεις που προέρχονται απ’ την Καρδιά είναι απίστευτα ομορφότερες και συλλογικές απ’ τις ατομικές και ευτελείς σκέψεις του μυαλού.
Αισθάνομαι λοιπόν ότι ΣΗΜΕΡΑ μπορούμε να αδράξουμε την μεγάλη ευκαιρία, μετά από τόσα στραπάτσα, να ασχοληθούμε με την ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ μας. Εμείς θα είμαστε οι συνεχιστές των φωτοφόρων προγόνων μας, που με το «Γνώθι Σαυτόν» οραματίστηκαν έναν αξιοπρεπή διαχρονικό πολιτισμό και τον οποίο κάναμε α-πολιτισμό με την καταφρόνηση του Ευγενούς Μηνύματός τους.
Για να μη μείνουν οι λόγοι μου αόριστοι, έχω να τους υποστηρίξω με την εσωτερική μου μαθητεία της ΓΝΩΣΗΣ και με τη σύσταση του σημερινού Αληθινού Διδάσκαλου, που προσφέρει παγκοσμίως τη ΓΝΩΣΗ του με πρακτική μέθοδο εδώ και 40 χρόνια. Όσοι ασχολούμαστε έχουμε εμπειρία της Αξιοπρεπούς και Ευγενούς επικοινωνίας.
Κατά την ταπεινή μου άποψη λοιπόν, μόνο με την ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ μας θα Εξευγενιστούμε, θα Συνενωθούμε και θα Επιτύχουμε την όμορφη συλλογική Εξύψωσή μας, εκριζώνοντας τη σάπια ρίζα των κατώτατων ιδιοτήτων και σκέψεων του εγωιστικού μυαλού μας.
Από πλευράς μου είμαι της γνώμης ότι με 150 γνήσιους οραματιστές, που θα συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα του καθαρισμού τους μέσω της ΓΝΩΣΗΣ, θα επιτύχουμε την απερίγραπτη έλξη των Ανθρώπινων Καρδιών, που περιμένουν ανυπόμονα να διακρίνουν την Καθαρότητα σε Αληθινούς Υπηρέτες, που θέλουν να αναλάβουν την εξύψωση του λαού. Για να μπούμε στον πολιτικό στίβο, χρειάζεται να έχουμε έτοιμους αντικαταστάτες με πλήρη συνειδητότητα και καθαρότητα, ώστε να εμπνεύσουμε και τους σημερινούς παραπλανημένους –εξαιτίας της άγνοιας του Εαυτού τους– πολιτικούς. Έτσι δεν θα επιδιώξουμε ανατροπές αλλά ΣΥΝΕΝΩΣΗ και ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!
Είμαι σίγουρος ότι μ’ αυτή την διαδικασία, μέσω της ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ μας, μπορούμε να αλλάξουμε και την πιο σκοτεινή εποχή, οδεύοντας σε μια καινούργια φωτεινή Ιστορία, προς υλοποίηση και του οράματος των φωτεινών προγόνων μας του ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ!
Αυτά τα λόγια ισχύουν και για όλα τα πολιτικά κόμματα, ώστε να μην αυταπατώνται οι διχασμένοι οπαδοί τους για βελτίωση, εάν δεν βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι.
Είμαι στην διάθεσή σας για προσωπική επαφή και απάντηση σε οποιοδήποτε σχόλιό σας.

Με Σεβασμό και Εκτίμηση προς όλους
Νότης Κοντομίχαλος
τηλ. 6932565107
e-mail: notis2020@gmail.com

Σας ενημερώνω για τις ιστοσελίδες του Φίλου ή Δάσκαλου:
http://www.wopg.org, http://www.theartoflife.gr

Κύριε Μίκη, σας παραπέμπω στο βιβλίο μου, αν επιθυμείτε να σας το αφιερώσω, γιατί εκεί υποδεικνύω αναλυτικότερα τον σχεδιασμό πώς μπορεί να αποφευχθεί η συνεχόμενη πτωτική πορεία μας. Δεν προσπαθώ να το διαφημίσω, γιατί απέχω απ’ την κερδοσκοπία. Απλά το προωθώ ως ένα αναλυτικότερο εργαλείο πώς μπορεί ν’ απελευθερωθεί ο Άνθρωπος απ’ την αυταπάτη του και τον «απρόσωπο εχθρό» μυαλό του. Και παράλληλα με κάθε αγορά του βιβλίου βοηθάμε και τις τριτοκοσμικές χώρες, μέσω του ιδρύματος TPRF (The Prem Rawat Foundation).

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.