ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!


netakias.wordpress.com

Στο πόλεμο αυτό ξέρουμε ποιος είναι ο Εχθρός.

Τα Τσιράκια του Μνημονίου.

Τα Τσιπράκια είναι αντίπαλοι, δημοκρατία έχουμε, αλλά δεν είναι ο Εχθρός.

Θα διαφωνώ με τον ΣΥΝ σε πολλά (πάρα πολλά), από την Δραγώνα μέχρι το Μεταναστευτικό, αλλά στον Μνημόνιο έχει άψογη στάση και μια φορά μάλιστα, την συνάντηση με τον ΓΑΠ για την συναίνεση, την ζήλεψα κιόλας γιατί ο Σαμαράς έκανε το λάθος να πάει και κοντέψαν να τον βάλουν στο κάδρο, με την γνωστή διαστρέβλωση των ΜΜΕ.

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

11/01/2011 14:42

ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! -ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΑΤΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις αυξήσεις των τιμών στα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών και τις κυβερνητικές απειλές σε βάρος των αγωνιζόμενων εργαζομένων στις συγκοινωνίες και των πολιτών, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι εξωφρενικές και εξοντωτικές αυξήσεις έως 40% των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες έρχονται να καταδείξουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο προκαλεί βάναυσα το λαό αλλά και ότι κάνει μια προκλητική επίδειξη αναλγησίας απέναντι στα πλέον αδύναμα και ανήμπορα θύματά της: τους πιο φτωχούς συμπολίτες μας!

Οι υπεραυξήσεις αυτές στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών, που συνιστούν ανυπόφορο πλήγμα στους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους και στη φτωχή λαϊκή οικογένεια, επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση όταν μιλάει για εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών εννοεί δύο και μόνο πράγματα: τη λεηλασία μισθών και δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αυτές και κυρίως την κερδοσκοπική καταλήστευση, μέχρι εξουθενώσεως, του ελληνικού λαού!

Οι αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών αποτελούν μέρος του κύματος των γενικότερων ανεξέλεγκτων ανατιμήσεων, που σαρώνουν αυτή την περίοδο τα μειωμένα από τις κυβερνητικές επιλογές εισοδήματα.

Ο επίσημος πληθωρισμός που το Δεκέμβρη έτρεχε με το δυσθεώρητο 5,2% δίνει τη χαριστική βολή στο λαό!

Οι αυξήσεις στις αστικές συγκοινωνίες δεν θα περάσουν!

Οι απειλές σε βάρος των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες και ενάντια στους πολίτες που κινητοποιούνται και αντιδρούν στις αυξήσεις είτε στις αστικές συγκοινωνίες, είτε στο σιδηρόδρομο, είτε στα διόδια, δεν τρομοκρατούν κανένα.

Αυτή την ώρα χρειάζεται να συγκροτηθούν παντού, σε κάθε πόλη, σε κάθε Δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς πλατιές επιτροπές που, με τους αγώνες και την κινητοποίηση του λαού, θα πάρουν στα χέρια τους την ακύρωση των αυξήσεων στις αστικές συγκοινωνίες και το γενικότερο πάγωμα των τιμών προϊόντων και υπηρεσιών πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.
Επιτροπές λαϊκής πρωτοβουλίας και κινητοποίησης παντού για να μην περάσουν οι αυξήσεις στα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών, ενάντια στην ακρίβεια, για το πάγωμα των τιμών και την προστασία των λαϊκών εισοδημάτων.

11/01/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ

Την διάβασα στο antinews.gr
Πρωτότυπον
http://www.syriza.gr

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.