Ο NIGEL FARAGE ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «ΔΗΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ»


Ο Nigel Farage, ο γνωστός βρετανός αντικομφρομιστής ευρωβουλευτής των ευρωσκεπτικιστών μιλά αποκλειστικά στο «Δήγμα Δωρεάν» και το Χρήστο Νικολαίδη, σε μία εκπομπή που θα μεταδοθεί το ερχόμενοΣάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στις 8.30 μ.μ. από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100.

Ο ευρωβουλευτής, έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΕΕ Ρομπάϊ «βρεγμένο κουρέλι» με το παρουσιαστικό «τραπεζικού κλητήρα» αλλά και για τις χαρακτηριστικά ιδιαίτερες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τις ευθύνες της ΕΕ για την ελληνική οικονομική κρίση.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί και μαγνητοσκοπήθηκε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γίνεται ακόμη πιο επικριτικός. Αναφέρεται στην -κατά την άποψη του- παντελή αδυναμία των στελεχών της ΕΕ να κατανοήσουν τα αίτια της κρίσης, αφού, όπως λέει, «οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους και είναι άχρηστα ανθρώπινα όντα».

Μιλά επίσης για τις ευθύνες των ελλήνων πολιτικών που οδήγησαν στην κρίση, δηλώνει ότι φοβάται κοινωνική επανάσταση στην Ελλάδα και καταγγέλλει το «φανατισμό» που επιδεικνύει η ηγεσία της Κομισιόν, ώστε να φτιάξει «από το πουθενά» ένα νέο κράτος, το ευρωπαϊκό, παρά την αντίθεση των λαών.

Τέλος είναι βέβαιο ότι θα συζητηθούν οι απόψεις του για το πρόβλημα της εισροής μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς ο κ. Farage καταγγέλλει ιδιοτελή σκοτεινά κίνητρα στην ηγεσία της ΕΕ και για το θέμα αυτό.

Την ευθύνη για την παραγωγή αυτής της εκπομπής είχε ο Νώντας Στυλιανίδης. Το «Δήγμα Δωρεάν» σκηνοθετεί ο Ζάχος Σαμολαδάς. Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου, επίσης στις 8.30 μ.μ.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.