Καλή σας μέρα, ΠολυΑγαπημένοι μου Φίλοι!
Κάθε μέρα και όλη την ημέρα, τώρα που έχω περισσότερο χρόνο λόγω σύνταξης, σκέπτομαι μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας πώς θα υλοποιήσουμε το ΟΡΑΜΑ για ένα Ομορφότερο κόσμο και για μας να τον βιώνουμε τώρα και για τις Ευλογημένες επερχόμενες γενιές μας!
Σε πρώτη φάση, επειδή ασχολούμαι 36 χρόνια πρακτικά με την Γνώση του Εαυτού μας, ως φυσικό γνωρίζω εσωτερικούς νόμους που ό,τι είναι αδύνατον για το μυαλό είναι απόλυτα δυνατόν για την Καρδιά!
Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει και την λύση του, αλλά οι ειδικοί του παγκόσμιου συστήματος σπέρνουν καθημερινώς τεχνητά προβλήματα για να συγχύζουν τους Ανθρώπους, ώστε να μην ξέρουν από πού ν’ αρχίσουν.
Όπως π.χ. αν σου πετάξουν ένα μπαλάκι θα μπορέσεις να το πιάσεις, αν σου πετάξουν δύο, ίσως τα πιάσεις κι αυτά, αλλά όταν θα σου πετάνε συνέχεια και με γρήγορο ρυθμό δεν μπορείς να πιάσεις τίποτα, κουράζεσαι, απογοητεύεσαι και παραιτείσαι!
Αυτές είναι οι πανούργες μέθοδοι με το διαίρει και βασίλευε ως πρωταρχικές!
Κατόπιν, τα μυαλά αυτών εξασκούνται μόνο στην πανουργία, με επακόλουθο να πολλαπλασιάζονται και να μην απαριθμούνται τα προβλήματα!
Ως εκ τούτου, να διαιωνίζουν τον εγκλωβισμό της Ανθρωπότητας στην τεχνητή φτώχεια, στη δυστυχία και στην ανάρμοστη εξαθλίωση!
Τώρα, η πρώτη περισυλλογή που χρειάζεται να κάνει ο κάθε οραματιστής για ένα Ομορφότερο κόσμο, να περάσει στο βάθος της συνειδήσεώς του ότι υπάρχει η λύση για τα πάντα και ότι ο καθένας μας, με τις ανάλογες δυνατότητες που κατέχει, να συμβάλει για το κτίσιμο του Καινούργιου Οικοδομήματος!
Όπως βιώνουμε στην καθημερινότητα, παρατηρούμε ότι τα πάντα υλοποιούνται με συνεργασία!
Έτσι και αυτό το Σημερινό Οικοδόμημα του Άθλιου Κόσμου, υλοποιήθηκε και διαιωνίζεται με την συνεργασία αμέτρητων εγκλωβισμένων, αλλά για το γενικό κακό από ασυνείδητους!
Αυτή και μόνο η προφανέστατη συνειδητοποίηση, της ασυνειδησίας και αδιαφορίας του καθένα μας, που συμβάλαμε στο κτίσιμο ενός ΣΑΠΙΟΥ οικοδομήματος, μας Αφυπνίζει και μας ενεργοποιεί το φιλότιμο, την θέληση, την αναγκαιότατη συνεργασία και την διεύρυνση της Συνείδησής μας για προσπάθεια ενός “Αξιοπρεπέστατου Οικοδομήματος” Αντάξιου της ΘΕΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΗΣ!!!!
Σταδιακά τώρα, θα καταγράφονται οι Υγιείς ιδέες των πιο Αφυπνισμένων και Συνειδητοποιημένων Οραματιστών, για την υλοποίηση του Ευγενέστερου Προσφιλούς Οράματός μας για το ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ!!!!
Απλά, ένα πεπαλαιωμένο σάπιο οικοδόμημα, από ασυνείδητους για ατομισμό με αντίκτυπο το γενικό κακό και ένα Καινούργιο Υγειές Οικοδόμημα, από Συνειδητούς, για συλλογικότητα, με αντίκτυπο το ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ!!!!

Προς το παρόν σας Χαιρετώ και σας επισημαίνω και υπενθυμίζω ότι τα πάντα αλλάζουν με την αρχική προσπάθεια της αλλαγής δικού μας συλλογικού σκεπτικού, απ’ το βάθος της Συνείδησής μας!

Με πολλή Αγάπη!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.