ΑΕΙ: ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ !


Ιστορία τρέλας καθώς ολοκληρώνεται η κατεδάφιση της παιδείας

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Λαμόγια και τσογλάνια είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της προδοΣΙΑΣ, ιδίως στους εθνικά ευαίσθητους χώρους όπως η Παιδεία, ή ο στρατός…  Η Αννα Μπίλντεμπεργκ είν’ αληθεια ότι συναντά συντεχνιακή αντίσταση στην παράδοση των Πανεπιστημίων σε αγγλοαμερικάνους περιούσιους, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που η σαπίλα από τη μακρόχρονη διαφθορά της ανοίγουν την πόρτα. Οπως στην ιστορία που παραθέτουμε.
Τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ανώτατη παιδεία μας; Ξέρω τι γίνεται, αλλά έλα που δεν έχω αποδείξεις και όλοι όσοι εμπλέκονται φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν τίποτα… Θα σας πω λοιπόν μια ιστοριούλα και αν κάποιος θέλει να δει αν είναι αληθινή ας το ψάξει (κάνας εισαγγελέας ίσως;). Εγώ θα πω μόνο ότι ξέρω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω.
Έχουμε λοιπόν ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (σημείωση ότι πλέον και τα ΤΕΙ είναι ανώτατα) που έχει κάποιο πρόβλημα ρευστού. Γιατί; Γιατί ο πρόεδρος πήρε τα λεφτά, έβγαλε με αυτά τα έργα που έπρεπε για να πάρει τις μίζες του… πήρε τις μίζες του μαζί με τους υπόλοιπους, τα λεφτά τελείωσαν και άφησε τους καθηγητές απλήρωτους!!!
Πάει λοιπόν σύμφωνα με την ιστορία μας αυτός ο πρόεδρος στο Υπουργείο Παιδείας να ζητήσει παραπάνω πιστώσεις για να πληρώσει τους καθηγητές. Το υπουργείο όμως αρνείται να δώσει χρήματα και λέει “υποθηκεύστε την περιουσία σας και πάρτε δάνειο από τράπεζα”!!! Δάνειο για να πληρώσει τους καθηγητές!!! Μάλιστα κύριοι… Γιατί; Γιατί έφαγαν τα λεφτά των καθηγητών τα λαμόγια…
Και συνεχίζουμε την ιστορία μας. Το συγκεκριμένο ίδρυμα λοιπόν έχει μία τεράστια έκταση που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να παράγει ρεύμα με φωτοβολταϊκά. Μάλιστα υπάρχει και τμήμα που μπορεί να επωφεληθεί με μελέτες και εργασίες πάνω σε αυτά. Θα εγκατασταθούν και θα παράγουν μεγαβάτ ολόκληρα. Που κολλάει  λοιπόν αυτό; Μα είναι απλό… το Υπουργείο δεν δίνει άδεια γιατί φυσικά έτσι το ίδρυμα δεν θα χρεωθεί.
Και γιατί θέλουν να χρεωθεί το ίδρυμα; Μα για να σταματήσουν την χρηματοδότησή του και να περάσει η παιδεία καθαρά σε ιδιώτες (και μην πει καμιά κουφάλα ότι εγώ θα έπρεπε να είμαι υπέρ ιδιωτικής παιδείας. Άλλο να υπάρχει ανώτατη παιδεία και από ιδιώτες και άλλο αυτό που κάνουν οι βάρβαροι…εεε σοσιαληστές ήθελα να γράψω)!!! Σου λέει δεν μπορούμε να το κάνουμε αλλιώς, θα το κάνουμε… βάρβαρα!!!
Είναι μόνο αυτό ο λόγος που δεν δίνουν άδεια; Όχι φυσικά. Υπάρχει και άλλος, ίσως σημαντικότερος. Δεν υπάρχει… μίζα σε αυτήν την δουλειά. Ούτε ιδιωτικό κέρδος για τους προέδρους, γραμματείς και υπουργούς…
Πως τα ξέρω αυτά; Δεν μπορώ να πω. Αλλά έτσι είναι. Μπορώ να το αποδείξω; Όχι δυστυχώς. Αλλά αυτή είναι και μόνο μία ιστορία τρέλας που έμαθα σήμερα. Φανταστείτε τι άλλο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παιδεία.
Και μια προειδοποίηση προς τους ανακατεμένους σε αυτές τις ιστορίες. Έρχεται το τέλος σας σύντομα από την λαϊκή οργή αν δεν κάνετε αλλαγή ρότας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.