Για να δούμε τι θα κάνουν οι βολευτές; Ζητούν άρση ασυλίας του Πάγκαλου


Με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έφθασε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο της εισαγγελίας που αφορούσε τις δηλώσεις Πάγκαλου εναντίον του Α.Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του ΓΓ στο υπουργείο Οικονομικών

Με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου έφθασε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής το έγγραφο της εισαγγελίας που αφορούσε τις δημόσιες δηλώσεις Πάγκαλου εναντίον του Ανδρέα Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Κουτούπης διαθέτοντας ένα “βαρύ” βιογραφικό ήταν υποψήφιος για την θέση του ΓενικουΓραμματέα μέσω της διαδικασίας open gov. Επιλέχθηκε και αφού πέρασε και από τη διαδικασία συνέντευξης με τον υπουργό οικονομικών διορίστηκε στο υπουργείο. …

Την επόμενη ωστόσο ημέρα δημοσιεύματα εμφάνισαν διαλόγους του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τους οποίους προέκυπτε ότι καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟΚ.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του χαρακτήριζε τον Ανδρέα Κουτούπη “σαχλαμάρα” και “καραγκιόζη” με αποτέλεσμα ο πρώην Γενικός Γραμματέας να καταθέσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η εισαγγελία πρωτοδικών ζητά την άρση της ασυλίας του αντιπροέδρου ώστε να κινηθεί η ποινική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.