ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤIΚΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Σήμερα θα ξεκινήσω το άρθρο χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα!

Όλες οι ομάδες πριν αρχίσουν το νέο πρωτάθλημα επιχειρούν μια ανανέωση. Αγοράζουν , νέους παίκτες , παραγγέλλουν νέες εμφανίσεις , με ένα μόνο σκοπό. Να παρουσιαστούν δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα , για  να προσελκύσουν πελάτες που θα αγοράσουν τα διαρκείας τους , θα έρχονται στο γήπεδο. Χρησιμοποιούν δε το μάρκετινγκ να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αν θα  το πετύχουν θα κριθεί από το αποτέλεσμα!

Αυτό κάνει και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Θα πετύχει; Το μέλλον θα δείξει.

Μετά την πανωλεθρία της τις τελευταίες εκλογές προχώρησε σε αλλαγές. Αρχικά με δημοκρατικές διαδικασίες έβγαλε νέο πρόεδρο. Αυτό ανήκει στα συν άσχετα αν λίγοι στεναχωρήθηκαν διότι ήθελαν πρόεδρο από μια κάστα ψηφοφόρων για να έχουν σίγουρη την εκλογή. Ατύχησαν όμως. Στην συνέχεια αλλάζει,  γήπεδο ,συγνώμη σπίτι, εμφάνιση με ένα μόνο σκόπο.Να  γίνει ελκυστική στον Έλληνα.!

Φτάνει όμως μόνο αυτό ; Αν δεν συνδυαστεί με ανάλογη πολιτική δεν φτάνει.

Ο Έλληνας την σημερινή εποχή λίγο τον ενδιαφέρει η εμφάνιση. Η πολιτική τον ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρει να βρεθεί κάποιος που να σταθεί δίπλα του στη σημερινή δύσκολη εποχή.  Όταν η χώρα έχει παραδοθεί αμαχητί στους διεθνούς τοκογλύφους και βλέπει ότι για χάρη τους ξεπουλιόνται  τα πάντα ,τι να κάνει με το εξωτερικό λίφτινγκ;  Η  καθημερινότητα τον νοιάζει.

Αυτό ζητάει και όχι μισόλογα. Δεν φτάνει να λες δεν ψήφισα το μνημόνιο αλλά από την άλλη να λες ότι ψήφισα τα μισά νομοσχέδια! Τι λέει Έλληνας; Καλά και συ μια από τα ίδια είσαι. Μπορεί να βγει μπροστά και να πάρει θέσεις στα τόσα δεινά  που προωθεί το ΠΑΣΟΚ,;     Μπορεί να γίνει η ασπίδα ,στην επιδρομή των διεθνών τοκογλύφων , εις βάρος του λαού;

Ο Έλληνας ζητάει καθαρές  θέσεις  και όχι μισόλογα. Το λιγότερο που τον ενδιαφέρει είναι τα σήματα και τα νέα κτίρια . Στήριγμα ψάχνει ο λαός. Μπορεί να το προσφέρει; Αυτός είναι το ζητούμενο. Διότι  δεν είναι τυχαίο, ότι παρ΄ ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά σε βάναυσα μέτρα κατά τα λαού , δεν μπορεί να παρουσιαστεί σαν εναλλακτική λύση! Γιατί λείπει η ξεκάθαρη πολιτική!

Μπορεί να άρθρωση πολιτικό  λόγο; Αυτό είναι το ζητούμενο. Διότι όταν ο άλλος χάνει την δουλειά του , κλείνει το μαγαζί του , τα σήματα τον νοιάζουν;

Στήριγμα ψάχνει και μέχρι στιγμής δεν βρίσκει.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.