ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. ΑΝ ΜΕΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…


Ένα video-σχολείο για όλους μας. (στο τέλος του κειμένου)
Όσοι γνωρίζουν γαλλικά είναι τυχεροί. Για όσους όμως δεν είναι γαλλόφωνοι, επισημαίνουμε ορισμένες λέξεις-κλειδιά καθώς και τα γεγονότα. Τώρα αν κάποιοι πιστέψουν ότι οι ομοιότητες και οι συμπτώσεις είναι τυχαίες, τους αξίζουν τα χειρότερα. Το κακό όμως είναι ότι τα επίχειρα της πράσινης ηλιθιότητάς τους τα υφίστανται οι υπόλοιποι Έλληνες.
–Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique StraussKahn, για τις πνευματικές ικανότητές του (qualités intellectuelles).
Ο σοσιαλιστής δραπέτης πρόεδρος της Τυνησίας Ben Ali παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή κ. Dominique StraussKahn, για την συμμετοχή του στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και κυρίως για την συμβολή του στην ΕΥΗΜΕΡΙΑ των χωρών της Μεσογείου.
–Ο σοσιαλιστής κ. Dominique StraussKahn, συγχαίρει τον λεηλατήσαντα την Τυνησία, σοσιαλιστή πρόεδρο Ben Ali, για την καλή και χρηστή διοίκηση της οικονομίας της χώρας του, καθώς και για τα επιτεύγματά της. (Ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. λέει συγκεκριμένα ότι η οικονομία της Τυνησίας πάει καλά παρά την κρίση. Το Δ.Ν.Τ. κρίνει θετικά την οικονομία της Τυνησίας και προεξοφλεί ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παρά την διεθνή οικονομική κρίση…)
Αυτά τα ολίγα για το video.
Τώρα οι «συμπτώσεις» που συναντάμε στην Ελληνική πραγματικότητα.
–Ο σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου έχει χαρακτηρισθεί από την παρέα του Δ.Ν.Τ. ως «στοχαστής».
– Ο σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου έχει παρασημοφορηθεί για την συμβολή του στην προσπάθεια για βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας.
–Δισεκατομμύρια δραχμές και ευρώ έκαναν φτερά, με την μορφή σοσιαλιστικής μίζας, και φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό.
Παράσημα, έπαινοι, συγχαρητήρια, κλοπή δημοσίας περιουσίας, Δ.Ν.Τ., πνευματικές ικανότητες, στοχαστές, σοσιαλιστές είναι τα κοινά χαρακτηριστικά στην τραγωδία της Ελλάδος και της Τυνησίας.
Ο Ben Ali δραπέτευσε από την Τυνησία βαρυνόμενος με πλείστα όσα οικονομικά εγκλήματα, και όχι μόνον, ενώ η σύζυγός του Leïla Trabelsi, πρώην κομμώτρια, πριν εγκαταλείψουν την χώρα, φυγάδευσε 1,5 τόννους χρυσού.
Θα υπάρξει και στην Ελλάδα το ίδιο φινάλε;; Το ελπίζω αλλά και το εύχομαι…
Τάσος Καρ.

filotimia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.