Φοβάμαι προβοκάτσια…


Αυτό που κυρίως φοβάμαι με ότι γίνεται στον χώρο της Νομικής Αθηνών είναι ότι οι 300 καταληψίες, όχι μόνο ήρθαν διασχίζοντας την μισή χώρα, αλλά ότι ήταν και είναι δασκαλεμένοι για το τί θα κάνουν, πού θα πάνε, τί θα πουν. Σε αυτήν δε την περίπτωση οι μάσκες έπεσαν, αφού από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι αριστερές παρατάξεις, αυτές που δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές, αλλά έχουν το δυναμικό να πρωτοστατούν σε κάθε κινητοποίηση και να διαθέτουν στους κόλπους τους άτομα που πάντα έχουν μαζί τους μια κουκούλα για παν ενδεχόμενο. Ακόμα, είδαμε πως εμπλέκεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το “αδελφάκι” της ΔΙΚΤΥΟ, που το θυμάμαι ως φοιτητής να οργανώνει ημερίδες και συζητήσεις υπέρ των νεοσυλληφθέντων τότε μελών της 17Ν, καθώς και άλλες ΜΚΟ και αντιρατσιστικές οργανώσεις των οποίων πρωτοστατεί όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα στο MEGA η γνωστή δικηγόρος της 17Ν κα Ι. Κούρτοβικ. Τι συμπτώσεις κι αυτές!!!

Αυτοί λοιπόν τους οργάνωσαν, τους έφεραν στην Αθήνα, επέλεξαν τον χώρο, κάνουν παράνομη κατάληψη στην Σχολή, και προκαλούν για να γίνει θέμα στα ΜΜΕ. Χειρότερα γίνονται τα πράγματα αφού όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Πρύτανης, το θέμα το γνώριζαν οι πρυτανικές αρχές εδώ και μέρες, ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια να αποτραπεί η κίνηση αυτή. Και η επίσημη τοποθέτηση; Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε μια ομάδα ανθρώπων να μετακινηθεί! Τί να κάναμε; Είναι εδώ λαθραία, χωρίς άδειες, και η αστυνομία δεν μπορεί να βρει τρόπο να τους σταματήσει!!!

Κι εδώ δημιουργούνται τα τετελεσμένα, που η ανοχή, η ανοησία, ή κάτι χειρότερο των πολιτικών μας, που τόσα χρόνια στρουθοκαμηλίζουν και εξαπέλυαν ύβρεις κατηγορώντας για εθνικισμό, για ρατσισμό, ξενοφοβία όσους έβλεπαν να γεννιέται ένα τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό πρόβλημα, μας οδήγησε συστηματικά. Αν επέμβει τώρα η αστυνομία δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν καταστάσεις Δεκέμβρη 2008 και αυτήν την φορά με την συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που μαζικά θα απαιτούν νομιμοποίηση, πολιτικά δικαιώματα με σκοπό να αποτελέσουν κράτος εν κράτει σε μεγάλες περιοχές, κυρίως του λεκανοπεδίου Αττικής. Αν πάλι δεν έχουμε επέμβαση η πίεση όλο και θα αυξάνεται και ειλικρινά φοβάμαι για προβοκάτσια που θα οδηγήσει πάλι σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Οι χειρισμοί πρέπει να είναι λεπτοί έτσι όπως τα κάναμε… Και φυσικά αυτό προϋποθέτει την πολιτική θέληση να λήξει αναίμακτα την οποία δεν αμφισβητώ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει και τίποτα που να αποδεικνύει το αντίθετο…

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης μπορεί να το ανακάλυψαν σήμερα οι φωστήρες πολιτικοί μας, αλλά είναι οι ίδιοι που το δημιούργησαν γιατί νόμιζαν ότι με αυτόν τον τρόπο προωθούν την παγκοσμιοποίηση και επίσης εξυπηρετούσαν τους νταβατζήδες τους, που πλήρωναν φτηνά μεροκάματα σε ανασφάλιστους λαθρομετανάστες για να κατασκευάσουν τα δημόσια έργα που τους ανέθεταν. Η ατιμωρησία όμως έφτασε τον κόμπο στο χτένι. Η Ελλάδα έχει καταλήξει χαβούζα, το 90% των λαθρομεταναστών που μπαίνει στην Ευρώπη έρχεται από ελληνικά σύνορα και παραμένει στην Ελλάδα, όπου “όλης της γης οι κολασμένοι” καταφτάνουν, δεν επαναπροωθούνται στις χώρες τους αφού καμία χώρα δεν θέλει να συνεργαστεί και κυρίως η Τουρκία, και από την άλλη να μην μπορούμε να τους στείλουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη να διαμείνουν και να εργαστούν αφού μας απαγορεύεται από τις συνθήκες που έχουμε υπογράψει! Για τέτοια πολιτικά μυαλά μιλάμε!!!

Φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ, ότι αν δεν είναι σήμερα ή αύριο κάποια στιγμή, όχι στο μακρινό μέλλον, η Ελλάδα θα ματώσει από αυτό το πρόβλημα γιατί θα οδηγηθεί σε μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις. Και δυστυχώς για αυτές θα φέρουν τεράστια ευθύνη όλοι οι πολιτικοί, αλλά και όσες οργανώσεις χρηματοδοτούνται για να αποκαλούν ρατσιστές όσους τόσα χρόνια θέλουν μια σωστή και δίκαιη μεταναστευτική πολιτική…

filologos10

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία filologos10. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

7 ἀπαντήσεις στὸ Φοβάμαι προβοκάτσια…

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φοβάμαι προβοκάτσια… « www.olympia.gr

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φοβάμαι προβοκάτσια… « Τόνοι και Πνεύματα ….

 3. Ὁ/ἡ archaeopteryx γράφει:

  Σε κοζερί στο αντινιούζ για το ίδιο θέμα με αφορμή την υπάιθρια σύναξη στην Ακαδημία πριν λίγο καιρό, η άποψη (νομίζω του ψυχραιμία και όχι μόνο) είναι ότι το σκηνικό της προβοκάτσιας είναι έτοιμο.

  Αυτό που δεν καταλαβάινω είναι τι γίνεται στην Βόρεια Αφρική. Εάν αυτό που γίνεται είναι ξεσηκωμός τώρα που η Αυτοκρατορία είναι στα κάτω της και απασχολημένη, πάμε για άσχημα.

  Οι “συντηρητικοί” στην Εσπερία, βλέπουν Ρώσο που δεν εξαφανίστηκε με το τέλος του Ψυχρού. Αν υπήρχες πριν το 70-80, θα θυμάσαι ότι κάτι Συρίες και παλαιότερα (προ 73) Αίγυπτος, ήταν με την Σοβιετία.

  ΌΛη αυτή η φιλία με το Ισραήλ και τα περίεργα της Τουρκίας… Το ρήγμα δεν έκλισε ποτέ και φαίνεται είναι ενεργό.

  Και οι άνεργοι σεϊχουλισλάμηδες στην Αθήνα, οσονούπω θα πεινάνε και τότε θα έχουμε περίεργα.

  Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι η σχέση Γερμανίας Αμερικής. Λυκοφιλίες είχαν και πριν τον Α’ και πριν τον Β’.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φοβάμαι προβοκάτσια… « ΜΕ ΑΠΟΨΗ

 5. Κι εγώ το αιματοκύλισμα φοβάμαι.
  Το οποίο δεν αποκλείεται να μην είναι και πολύ μακριά αν το κράτος δεν πάρει άμεσα τα μέτρα του για να εκτονωθεί η κατάσταση.
  Κάποιοι μούλοι υποκινούμενοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες μου φαίνεται ότι ξερογλέιφονται βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα.
  Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνει το κράτος.
  Αλλά διάολε, κάτι πρέπει κι αυτό το κράτος να κάνει επιτέλους.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Ὁ/ἡ netakias.wordpress.com γράφει:

  Αν βάλουμε και στο μίγμα τον φανατισμό που έχουν αυτές οι τιτλοφορούμενες ως “Αριστερές” οργανώσεις έχουμε…ΤΝΤ!

  Κάποιες μάλιστα έχουν νοοτροπία Ακροδεξιών! Απλώς αλλάζουν το “Αλλοδαπός βαράτε τον” σε “Μπάτσος/Παπάς/Χριστιανός/Δεξιός/Ρεφορμιστής Βαράτε τον”.

  Μια βόλτα σε σχόλια γνωστών “προοδευτικών” site θα σας πείσει.

  Και δυστυχώς για αυτά που έρχονται θα φέρουν τεράστια ευθύνη όλοι οι πολιτικοί, αλλά και όσες οργανώσεις χρηματοδοτούνται για να αποκαλούν ρατσιστές όσους τόσα χρόνια θέλουν μια σωστή και δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, όπως λες, και προς απόδειξη των όσων λές, όσοι αποφάσισαν να δουλέψουν και να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία έχουν γίνει αποδεκτοί και αντιμετωπίζονται ως ίσοι, ακόμη και στις ευαίσθητες γειτονιές του Αγ.Παντελεήμονα, το βλέπω κι εδώ στην Χαλκίδα.

  Αυτοί που έχουν πάρει το δρόμο της εγκληματικότητας και οι Ακροαριστεροί που θέλουν είσοδο χωρίς όρους (αντιμετωπίζοντας το ίδιο τον εργάτη με τον Ταλιμπάν) είναι αυτοί που επιδιώκουν να δημιουργήσουν προβλήματα για τους δικούς τους σκοπούς κι όχι από φιλανθρωπία.

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φοβάμαι προβοκάτσια…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.