Αποπροσανατολισμοί


Έχουμε συνηθίσει καθημερινά τις ώρες που τα διάφορα κανάλια μεταδίδουν τα (υποτιθέμενα) ενημερωτικά τους προγράμματα κοινώς δελτία ειδήσεων, να απολαμβάνουμε διάφορους τηλεαστέρες – παρουσιαστές να καταφέρονται κατά προσκεκλημένων τους σαν εισαγγελείς κατηγορίας προσπαθώντας με λαϊκίστικο τρόπο να τους επιβληθούν και να τους εκθέσουν, είτε γιατί απεργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, είτε γιατί είπαν κάτι που δεν το θεωρούν αρεστό, είτε γιατί παίρνουν κάποιες πρωτοβουλίες που δεν είναι κατά την άποψή τους σύννομες επειδή κάποια «άλλα» συμφέροντα θίγονται.
Στις μέρες μας είναι στην επικαιρότητα η απεργία των φαρμακοποιών.
Είδαμε λοιπόν στο κανάλι ALTER τον εκφωνητή κύριο Παυλόπουλο να καταφέρεται κατά του προσκεκλημένου του κυρίου Λουράντου, Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, ψέγοντας τον ότι δεν συμμερίζονται οι φαρμακοποιοί τις ανάγκες του κόσμου που ταλαιπωρείται και επιμένουν στην απεργία τους.
Προφανώς ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να λάβει υπόψη του ότι τα διάφορα ταμεία για τα οποία οι φαρμακοποιοί αναστέλλουν τη χορήγηση των φαρμάκων οφείλουν μεγάλα ποσά από καταβολές του παρελθόντος, για τις οποίες αδιαφορούν η αδυνατούν δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι και οι φαρμακοποιοί έχουν υποχρεώσεις τόσο προς τους προμηθευτές τους όσο και προς τις Εφορίες που πρέπει να εξοφληθούν, διαφορετικά έχουν συνέπειες.
Βέβαια πίσω από τις οφειλές των ταμείων, είναι το Δημόσιο.
Εκείνο που θα έπρεπε να απαντήσει ο κύριος Λουράντος, που μάλλον δεν το γνώριζε, είναι ότι η επιχείρηση στην οποία εργάζεται και εκπροσωπεί ο κύριος Παυλόπουλος, έχει συμβάλλει στο ποσοστό που την αφορά, στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Όπως ανακοίνωσε το κανάλι του σε απάντησή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξαιτίας της λήψης μέτρων διασφάλισης συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου με την δέσμευση του 50% των λογαριασμών του, το κανάλι ΑΛΤΕΡ (Ελεύθερη Τηλεόραση) οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο ποσό 7.175 χιλ. Ευρώ (Φορολογία και ΦΠΑ), 4.408 χιλ.Ευρώ Ασφαλιστικές Εισφορές, 8.400 χιλ Ευρώ (τόκους τραπεζών) και 1.500 χιλ.Ευρώ σε διάφορους πιστωτές, συνολικά 21.483 χιλ.Ευρώ.
Να λοιπόν κύριε Παυλόπουλε γιατί δεν πληρώνει το Δημόσιο τις υποχρεώσεις του, όταν κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες σαν το κανάλι σας δεν πληρώνουν αυτά που οφείλουν, τότε δημιουργείται έλλειμμα. Αντί λοιπόν να στρέφεστε κατά των απεργών, στραφείτε κατά της εργοδοσίας σας και ελέγξετε γιατί δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της απέναντι στο Δημόσιο και κατ επέκταση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο για το οποίο κόπτεσθε, και μετά γίνετε κατήγορος εισαγγελέας στους άλλους.

Υ.Γ. Αλήθεια κύριε Παυλόπουλε το μισθό σας τον παίρνετε κανονικά??? Γιατί μ αυτά που ακούμε …..

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.