Μετάθεση ευθυνών


Ο Υπουργός προστασίας του πολίτη (τώρα ποιου πολίτη θέλει συζήτηση) έριξε την ευθύνη στις Πανεπιστημιακές αρχές για την ασφάλεια και την λειτουργία των χώρων του Πανεπιστημίου.
Ενδεχομένως ο Υπουργός να μην έχει ενημερωθεί για τους νόμους που διέπουν τη λειτουργία του Κράτους, διαφορετικά θα γνώριζε ότι ο λαθρομετανάστης είναι παράνομος και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί και να απελαθεί.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις “σκούπα” των υπηρεσιών του που γίνονται σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας για την περισυλλογή λαθρομεταναστών.
Αφού λοιπόν ήταν γνωστό στις υπηρεσίες του ότι έφθανε μια καραβιά λαθρομετανάστες από την Κρήτη, μπορούσε με τρία λεωφορεία να τους μαζέψει στο λιμάνι και να τους στείλει από εκεί που ήρθαν.
Όλα τα άλλα που εκστομίζει είναι του κ… τα ενιάμερα.
Νόμοι υπάρχουν κύριε Παπουτσή. Βέβαια λείπει ένας βασικός Νόμος, αυτός που θα επιβάλλει την εφαρμογή των Νόμων. Ίσως αυτή η έλλειψη να σας καλύπτει.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.