Αγαπημένοι μου Φίλοι, τη Θερμή Καλημέρα και πάλι!
Επιτρέψτε μου να επισημάνω κάτι σπουδαίο, πάντα με την ταπεινή μου άποψη.
Το Μήνυμα που εκπέμπω συνέχεια για την Γνώση του Εαυτού μας, “γιατί δεν υπάρχει πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ ΑΥΤΟ” δεν είναι μόνο για μερικούς ως είδος πολυτελείας, είναι αναγκαιότητα για κάθε Ανθρώπινο πλάσμα!
Πρώτα απ’ όλα ας γίνει όσο μπορούμε περισσότερο κατανοητό απ’ αυτούς που είναι προετοιμασμένοι να το αποδεχθούν.
Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με βιβλία και με οποιεσδήποτε θεωρίες αυτού του κόσμου!
Είναι μόνο συνεχής εσώτατη μάθηση με πρακτικό τρόπο, που όποιος επιθυμεί μπορεί να τον λάβει απ’ τον Σημερινό Φίλο ή Δάσκαλο, που συστήνω και τις ιστοσελίδες στο προφίλ μου.
Στη συνέχεια, ανακαλύπτεις την Θεϊκή σου Φύση για να γνωρίζεις ποιος είσαι και όχι να σου λένε οι άλλοι ποιος είσαι και τι δεν είσαι και σ’ έχουν πάντα μπερδεμένο!
Επίσης για όσους επιθυμούν να γίνονται όλο και λιγότερο μέχρι αυτοκαθαρισμού μας από την ιδιοτέλεια, από την υποκρισία, από την αναξιοπρέπεια και όλες τις ευτελείς πτωτικές ιδιότητες του μυαλού μας είναι το μοναδικό σαπούνι που μας τα εξαφανίζει!
Όπως ακριβώς το νερό, που είναι το ” μοναδικό καθαριστικό ” για το ξεβρόμισμα του σώματός μας και τόσων άλλων ως αναγκαιότατο!
Αυτή για μένα είναι η πιο Σημαντική Μάθηση για την Εκπλήρωση, την Αξιοπρέπεια και την Ισορροπία του κάθε Ανθρώπου!
Με την Εσώτατη Σοφία και Διαύγεια, που αναδύεται στον κάθε μαθητή της Γνώσης δεν μπορεί να τον διαμορφώσει απολύτως κανένας, γιατί έχει βρει μέσα του τον Τέλειο και Αληθινό Διαμορφωτή του!
Τότε και μόνο τότε, όταν βρούμε την απόλυτη λύση μέσα μας για τα πάντα, θα μπορούμε να ενημερώνουμε και δημοσίως για την λύση της εκπεσούσης κοινωνίας, που την διαμορφώνουν στα μέτρα που θέλουν οι χειραγωγοί της εκμετάλλευσης και της τεχνητής δυστυχίας! Αυτή την πρωτογενή ανάγκη απέκρυψαν στ’ Ανθρώπινα όντα και υπάρχει το απερίγραπτο χάος και σκότος!
Δεν μπορώ φυσικά, σ ‘ένα κείμενο να καταγράψω τις απίστευτες πολυτιμότατες ιδιότητες της Γνώσης του Εαυτού μας! Η κάθε Ευλογημένη Μέρα, θα μας δίνει και την Γλυκύτατη Μάθησή της!
Απλά επισημαίνω, άσχετο αν φαίνετε ουτοπία, όπως γνωρίζω συνειδητά και εμπειρικά πώς μπορεί να Εξυψωθεί και να Σωθεί το Ανθρώπινο Όν, αυτό ισχύει για όλη την Ανθρωπότητα!
Οπότε μην αυταπατώμεθα από αλλού αλλαγές Εξύψωσης και Σωτηρίας των Ανθρώπων!
Ναι, φυσικά θα γίνονται αλλαγές συνέχεια στην Ανθρωπότητα, αλλά μόνο προς την καθοδική πορεία: μας το επιβεβαιώνει η ιστορία συνέχεια!
Ας ξυπνήσουμε κάποτε, να δούμε κατάμουτρα την Αλήθεια, μην μας φοβίζει γιατί αυτή η Θεμελιώδης Συνειδητοποίηση, μπορεί μονάχα να αλλάξει την προσωπική σου πορεία την ομαδική πορεία, την κοινωνική και την παγκόσμια, προς Απίστευτη Εξέλιξη που είναι πέρα από κάθε φαντασία των μυαλών μας!
Με πολύ Σεβασμό και Αγάπη!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.