ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟΤην ώρα που συσκέπτονται οι αλλοδαποί που κατέλαβαν η Νομική Σχολή αν θα την εγκαταλείψουν, ή όχι που είναι και το πιθανότερο εκπληρώνεται ο πρώτος στόχος της μεθόδευσης του γιωργάκη και των συνοδοιπόρων του, οι οποίοι σημειωτέον είναι οι ίδιοι που με φωτιά και τσεκούρι τον επέβαλαν εκδιώκοντας τον κωστάκη…
Αυτός ο πρώτος στόχος που φανερώνεται από την επικέντρωση των κουραδοκάναλων είναι η κατάργηση του άσύλου των ανιάτων ΑΕΙ.

Πάλιωσε, βρώμισε πλέον με τους 300 μετανάστες της Κρήτης, το κόλπο της πρακτώρικης υπονόμευσης με το πανεπιστημιακό άσυλο και προκειμένου να μην χρησιμέψει σε λάθος σκοπό – σε λίγο οι πατριώτες, αριστεροί και δεξιοί άσχετο, θα είναι διωκόμενοι – με πασούλες ,ο ένας Παράγοντας στον άλλον, θα φτάσουν στην κατάργηση.

Εμείς ως λαός πάντοτε πίσω από τα γεγονότα και υπό τον παραμορφωτικό φακό της κομματικής τύφλας και της δημοσιοκαφρίλας περιμένουνε να έρθει μια καλύτερη ηγεσία, φιλικότεροι προς το σπάνιο είδος μας. Κυριακή σπάσαν πόρτες και μπήκαν στη Νομική, Τρίτη ξεκινήσαμε να το κουβεντιάζουμε, όταν οι ίδιοι οι διοργανωτές εβγαλαν το θέμα στον αέρα με φωτογραφίες από μέσα, με το σήμα της νίκης και υψωμένες γροθιές…

Να ευχαριστήσουμε τους “συμμάχους” για τον αντιεθνικιστικό διδακτισμό του θέματος που μας παρουσίασαν, την άψογη οργάνωση και λειτουργία των “συνεργατών” τους πρυτάνεων, διευθυντών σχολών, καθηγητών, αστυνομικών, υπουργών και μασμήντια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Αθήνας.

Ιδιαιτερα “Θένκς” στη νεολαία του Σφύριζα με την αποτελεσματική καθοδήγηση που επαναλαμβανει άλλον έναν επιχειρησιακό άθλο μετά το κάψιμο προ διετίας του Κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και άλλων μισητών ελληνόφωνων πόλεων με συντονισμένες μεταναστευτικές δυνάμεις…

Τους ευχόμαστε η συνέχεια της επιχείρησης κατάληψης του Κέντρου της Αθήνας-εκρίζωσης των τελευταίων ελληνικών σπουδών να είναι η τελευταία τους. Κι όταν λέμε τέλος εννοούμε απελευθέρωση δική μας από τον ξένο ζυγό.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.