ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ζούμε ημέρες απόλυτου παραλογισμού. Σε μια εποχή που ο Ελληνικός λαός, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του και να ανταπεξέλθει στην δύσκολη καθημερινότητα, που του δημιούργησε η αλόγιστη και ανεύθυνη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με την υπαγωγή του, στο μνημόνιο και την τρόικα, υπαγωγή που επιτελέσθηκε χωρίς καμία διαπραγμάτευση, αντίθετα με ότι συνέβη από την κυβέρνηση της Ιρλανδίας, έχει να αντιμετωπίσει και τις παρενέργειες στην ζωή του από το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Τα είκοσι τελευταία χρόνια, καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το θέμα. Όλο το σύστημα επέδειξε περίεργη ανοχή και σήμερα όλοι τίθενται προ των ευθυνών τους που δυστυχώς είναι ανίκανοι να τις αναλάβουν.

Οι λαθρομετανάστες μετά την κατάληψη των περιοχών πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα, την κατάληψη προ καιρού των Προπυλαίων και της Πλατείας Κοτζιά στο Δημαρχείο των Αθηνών, κατέλαβαν τώρα και την Νομική Σχολή.

Οι ανευθυνουπεύθυνοι λοιπόν κρατούντες, αντί να προσπαθήσουν να επιλύσουν ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα, ανταλλάσουν καταγγελίες και επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Είναι όλοι υπεύθυνοι, από τις Πρυτανικές αρχές, την Ελληνική Αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εργασίας.

Κύριοι της κυβέρνησης, επιβαρύνατε τους Έλληνες πολίτες με οικονομικές υποχρεώσεις και τους φορτώσατε κοινωνικά προβλήματα χωρίς να μπορείτε να τους αποδώσετε τα δικαιώματά τους.

Οι Έλληνες πολίτες είναι πλέον ξένοι μέσα στην ίδια την χώρα τους.

Αναλογισθείτε επιτέλους την σοβαρότητα της καταστάσεως και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Βάλτε τέλος στο χρόνιο αυτό πρόβλημα, γιατί ο Ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια αντοχής του. Έχει χάσει την ελευθερία του, την  ασφάλειά του, τα δικαιώματά του. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν λαϊκές εκρήξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πρέπει να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Παναγιώτης Αποστόλου

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.