Επιθετική γλώσσα από τον Μπαγίς


Να σταματήσουν να… κρύβονται πίσω από την Κύπρο κάλεσε τους ηγέτες της Ευρώπης ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Έγκεμεν Μπαγίς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σλοβακία.

Ο κ. Μπαγίς, που είναι και αρμόδιος για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, ζήτησε επίσης από τους Ευρωπαίους να καλείται η Τουρκία στις Συνόδους Κορυφής της ΕΕ, να διευκολύνονται οι Τούρκοι πολίτες στην χορήγηση βίζας, καθώς και ειλικρινή συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα της θρησκείας, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε αφού, όπως είπε, το 10% του πληθυσμού της Ευρώπης θα είναι Μουσουλμάνοι το 2025! 

Εάν επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Αεροδρόμιο της Μόσχας μετέβησαν στη Ρωσία μέσω Τουρκίας , διαφαίνεται ότι η Άγκυρα παίζει έναν περίεργο ρόλο στο θέμα της μετακίνησης λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.

Φαίνεται ότι μαζί με τους λαθρομετανάστες  περνούν τα σύνορα  και κάποιοι που έχουν επωμιστεί ειδικές αποστολές, είτε για τρομοκρατικές ενέργειες, είτε για διάδοση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

elzoni

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.