Χωρίς τσίπα, ξεδιάντροπα ο συνεχιστής του Σωκράτη στο ΠΑΣΟΚ, ταυτίζεται πλήρως με το ξεπούλημα της πατρίδας μας


karhimakis_0.jpgΟ Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚΜιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Τώρα είναι η ώρα να μπει τέλος στις ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών για υπηρεσίες υγείας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την προσπάθεια.
Τώρα είναι η ώρα για Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για κάθε Έλληνα, παντού στην Ελλάδα.
Αυτή ήταν η δέσμευσή μας, αυτό απαιτούν οι πολίτες, αυτό στηρίζει και η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών.”
Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Τώρα το «μπαλάκι» στην Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, που για τον Α. Λοβέρδο τόνιζε προχθές: «Ο Υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση, απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα και αδιάκριτα μετατρέπουν τον πολίτη σε πελάτη για να υποστηριχθεί χωρίς όρους η ιδιωτική υγεία»… και «υγεία από δημόσιο αγαθό εμπορευματοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ιδιωτικών συμφερόντων».

Σύντροφε Παναγιωτακόπουλε, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Τι έχεις να πεις για τη συμπαράταξη του Μ. Καρχιμάκη με τον Λοβέρδο και εμπορευματοποίηση της υγείας;

Θα λάβει δέουσα απάντηση ο νέος Ξυνίδης του ΠΑΣΟΚ, ή θα λουφάξει η Αριστερή Πρωτοβουλία, ώστε να εξασφαλίσεις μια θεσούλα στο Πολιτικό Συμβούλιο, αν και όταν θα τολμήσει ο ΓΑΠ να συγκαλέσει το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ;

Πάντως, όσοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τις σοσιαλιστικές ιδέες του ΠΑΣΟΚ και του μεγάλου ηγέτη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έχουν γραμμένους τους νενέκους στα παλιά τους υποδήματα!

Νάσος

olympia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.