Η μάχη είναι άνιση και άδικη


Η Μεγάλη επιχείρηση παίρνει έργα από το δημόσιο πολλά λεφτά,έτσι μπορεί και επιβιώνει και μεγαλώνει περισσότερο.

Η μικρή παλεύει με τον απλό κόσμο και τα βγάζει ίσα ίσα.

Η Μεγάλη ενώνετε με μία πιο μεγάλη και συνεχίζει να παίρνει τα έργα από το δημόσιο. Παράλληλα το κράτος αυξάνει τους φόρους στις μικρές επιχειρήσεις,έτσι η μικρή αρχίζει και δυσκολεύεται. Παρόλα αυτά η μικρή παλεύει.

Η Μεγάλη θέλει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό και θέλει το μονοπώλιο. Έτσι κάνει τα Κέντρα για να πάει ο κόσμος. Παράλληλα αγοράζει όλες τις μικρές επιχειρήσεις ή της εκβιάζει μέσα από πολιτικούς.
Η μάχη είναι άνιση και άδικη. Όταν ο μικρός ποτέ δεν πήρε 10ρα από το κράτος και το κράτος έδωσε εκατομμύρια στις μεγάλες. Έτσι ο μικρός ποτέ δεν μεγάλωσε και δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τους άλλους γιατί η ανάγκη τον ανάγκασε να παραδώσει ψυχή και πνεύμα.

Ανταγωνισμός θα υπάρχει μόνο όταν όλοι στέκονται όρθιοι και όχι μόνο ένας και όταν όλοι θα μπορούν να τρέχουν χωρίς εμπόδια και ο καλύτερος να κερδίζει.

Η Επιτροπή ανταγωνιστικότητας είναι ανύπαρκτη αφού ο χρόνος ανταπόκρισης είναι αργός,τόσο αργός που όταν κάνεις καταγγελία περιμένουν να κλείσεις και μετά το αναλαμβάνουν,το κακό είναι ότι εκεί εργάζονται ΈΛΛΗΝΕΣ υπερασπιστές του δικαίου και καλά…αυτά.

εστάλη από friendshipiseverything

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.