Και μη χειρότερα!!! (δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Στην αρχή έμεινα άφωνος όταν είδα το βίντεο με την κ. Νταλάρα αλλά μετά ένιωσα αγανάκτηση και λύπη για το κατάντημα μας.
Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα να μας κυβερνούν και να αποφασίζουν για την ζωή μας άνθρωποι οι οποίοι δεν διαθέτουν όχι μόνο την γνώση αλλά ούτε καν την στοιχειώδη επάρκεια!… ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα διάλογο όπου εκπροσωπώντας την επίσημη πολιτεία θα έπρεπε να δώσουν υπεύθυνες απαντήσεις!!!
Δυστυχώς οι οικογενειοκρατίες και οι παρέες που κυβερνούν εδώ και χρόνια αυτό το τόπο, σε πολλές περιπτώσεις προώθησαν σε ανώτατες θέσεις “ως κληρονομικό δικαίωμα” ηλίθιους και ανίκανους απλά και μόνο επειδή έφεραν ένα βαρύγδουπο “Όνομα”.
Τα εγγόνια, οι εγγόνες, οι γιοι, οι θυγατέρες, οι ανιψιοί, οι ανιψιές και τα τελευταία χρόνια οι κουμπάροι, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς έχουν υφάνει ένα ιστό εξουσίας και παραεξουσίας ο οποίος δεν αφήνει να περάσουν οι ικανοί και οι έντιμοι οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να αλλάξουν την μοίρα αυτού του τόπου!!!

Vodpod videos no longer available.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.