ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουμε τη χειρότερη κοινωνική, οικονομική και κυρίως ηθική κρίση που αντιμετωπίσαμε ποτέ ως οργανωμένο κράτος. Νέα επαχθή μέτρα, συνεχιζόμενη αύξηση της ανεργίας, αμέτρητα λουκέτα, νέες αιματηρές περικοπές μισθών και ξεπούλημα των εθνικών μας συμφερόντων βυθίζουν καθημερινά στο τέλμα την κοινωνία μας και στραγγαλίζουν τη ζωή μας. Η νοσηρή αυτή κατάσταση συντηρείται από πολιτικά ραμολί, μορμολύκεια και αργυρώνητους υπαλληλίσκους του συστήματος εξουσίας, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους βαλτώνουν τη πρόοδο και την ευημερία της Πατρίδας μας.
Πριν λίγους μήνες ο επικεφαλής των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, Jean-Claude Juncker κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήξερα, ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα» και το χειρότερο που είπε; «Εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα». Τον άνθρωπο λοιπόν αυτό, ο οποίος συνειδητά έβαλε τη Χώρα μας στο γύψο με τον ανάλγητο μηχανισμό στήριξης Δ. Ν. Τ., που ισοπέδωσε την κοινωνία σφαγιάζοντας οικονομικά τους πολίτες, που μακέλεψε τα όνειρα και τις προσδοκίες μας, που βίασε τις ψυχές και τις συνειδήσεις μας, έρχεται σήμερα το Πανεπιστήμιο Αθηνών με μία ειδική προς αυτόν εκδήλωση να τον βραβεύσει και να τον επιβραβεύσει. Η πρόσκληση με την οποία ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί να συμμετάσχουμε στη βράβευση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών(http://www.interel.uoa.gr/el/palaio_pan.html).
Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει: «Την 8η Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, στο Μουσείο Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Παλιό Πανεπιστήμιο, Θόλου 5 και Κλεψύδρας, Πλάκα) θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και Πρόεδρος του Eurogroup, κ. Jean-Claude Juncker.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ορόσημο του αίσχους και της ντροπής και οι συνδιοργανωτές συνιστούν τη προσωποποίηση του σύγχρονου Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση, τον Νεορτέμη Μάτσα της εκπαιδευτικής ζωής, διότι ο Jean-Claude Juncker συνιστά τον εκπρόσωπο του χυδαίου Μνημονίου, τον ασπάλακα της οικονομικής ζωής, τον ηθικό και τον φυσικό αυτουργό της αιχμαλωσίας και της υποδούλωσης της Πατρίδας μας. Αυτό τον άνθρωπο επέλεξε το Πανεπιστήμιο Αθήνας να βραβεύσει?

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της τιμητικής εκδήλωσης αναφέρει ότι μετά την προσφώνηση του Πρύτανη κ. Πελεγρίνη θα παρουσιαστεί το έργο του και θα τον περιενδύσουν με την τήβεννο της Σχολής. Παρακαλούμε τους Πρυτάνεις και τους καθηγηταράδες που θα συμμετάσχουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ν’ απαντήσουν για ποιο λόγο επιθυμούν να βραβεύσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο? Εάν δεν απαντήσουν τότε η ενέργειά τους θα είναι προδοτική και θα αποτελεί τον ορισμό της φαυλότητητας, διότι με τη στάση τους συνεργούν ως εραστοπροπαγανδιστές του επαίσχυντου Μνημονίου Κατοχής. Επειδή όμως και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ο ίδιος ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης οφείλει να λάβει άμεσα θέση εάν συμφωνεί με αυτή τη βράβευση.

Ως παρατηρητές των όσων θλιβερών συμβαίνουν ας αποδοκιμάσουμε στις συνειδήσεις μας τον νταβέλη του Μνημονίου Jean-Claude Juncker, τον φαυλεπίφαυλο και ουτιδανό υπερασπιστή του απάνθρωπου Μνημονίου Κατοχής, και τους Μνημονιοεραστές και δοσίλογους καθηγητάραδες, οι οποίοι με την άνανδρη στάση τους επιθυμούν τη συγκεκριμένη βράβευση.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.